باسلوق
· نشاسته گل ۱.۵ لیوان شکر ۱.۵ لیوان ( من کمتراز این مقدار می ریزم که زیاد شیرین نشه سلیقه ای
· گلاب نصف لیوان آب سرد ۳ لیوان کره ۵۰ گرم (۲ ق غ)
پودرنارگیل به میزان لازم
اون نکته مهم در تهیه باسلوق رو فراموش نکنین که صبر و حوصله داشته باشبن با حرارت کم و هی هم بزنین تا باسلوق با کیفیت داشته باشین شل نشه و بوی نشاسته نده خیلی مهمه که دارم تاکید می کنم .👌
نشاسته رو با آب توی قابلمه نسوز ریختم اگه نشاسته تون ناخالصی داره ازصافی رد کنین . بعد شکر رو بهش اضافه کردم . روی حرارت بسیار ملایم و رو به کمقرار دادم مدام هم زدم یه مدت بعد بسته میشه اما گول نخورین شما هم چنان باید هم بزنین . ۴۵ دقیقه که روی حرارت بود گلاب رو بهش اصافه کردم و باز هم زدم . حدودا یک ساعت و ربع کمی بیشترمن هی هم زدم و آخر کار کره ریختم عین حلوا یه جا جمع میشه و بعد از حرارت برداشتم.(کره قابل حذف)
می تونین از زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنین توی یه ظرفی پودر نارگیل ریختم یه قاشق از موادم برداشتم روش پودر نارگیل ریختم و بعد توی دستم گردالی کردمو روش و گردو گذاشتم
می تونین از جوهر لیمو و یا آبلیمو هم استفاده کنید