كيک خشخاشی
🌸شربت:
· ۱لیوان شکر
· ۱لیوان آب+گلاب
· ۱ ق چ آبلیمو
· با هم ۲_۳ دقیقه بجوشونید و کنار بذارین تاخنک بشه.
· :🌸برای کیک
· ۳ عدد تخم مرغ
· نصف لیوان شکر
· ۱ استکان روغن مایع
· ۱ استکان ماست
· ۱ استکان پودر نارگیل یا گردوی خرد شده
· ۱ استکان تخم خشخاش یا تخم خرفه
· ۱/۲ ل آب
· ۱ ل ایرمیک (آرد سمولینا)
· 1 ل آرد
· نصف ق چ وانیل
· ۱ ق م ب پ
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب هم زده سپس آب,ماست,روغن مایع رو اضافه کرده و خوب هم زده تا یکنواخت بشه.بعد آردها وب پ الکشده رادر۳ مرحله اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و درآخرتخم خشخاش و مودرنارگیل رو بریزید وهم بزنید. قالب رو با روغن جدا کننده(مخلوط ۱ ق غ روغن جامد+۱ ق غ آرد) چرب کنید و مایه کیک رو ریخته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارین تا زمانی که زیر و روی کیک طلایی بشه. بعد از پخت شربت خنک را روی کیک بریزین.
❤️تمام