حلواشکرپاره
مواداولیه
· آرد سفید قنادی:یک لیوان
· شکر:یک لیوان سر خالی
· گلاب:نصف لیوان
· روغن مایع:به مقدار لازم
· پودر هل:۱ق م
· زعفران دم کرده:۴ ق غ
· کره :۲۵ گرم
تهیه👇
1-آردر و الک کنید
۲-آردالک شده رو با حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه تفت بدین تا رنگش تغییر کنه وبوی خامی آرد گرفته بشه.
۳-روغن مایع رو کم کم به آرد بو داده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به خورد آرد بره.
۴-شکر؛گلاب؛زعفران؛ وهل رو پشت سر هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تایک دست بشه.
۵-به هم زدن ادامه می دیم تا حلوا جمع بشه.حلوار و گهواره کنید.
درآخر کره رو اضافه کنید که طعم بی نظیری به حلوای شما میده.