02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پارفه توتفرنگی
پارفه توتفرنگی

پارفه توتفرنگی

 

مواد لازم: 🍴

·        پنیر خامه ای200 گرم

·        خامه 100 گرم

·        شکر 5 ق غ

·        آب لیموی تازہ 1 ق غ

·        رندہپوست لیمو ترش 2 ق چ

·        وانیل نوک ق چ

·        بیسکوئیت پودرشده1 پیمانه

·        میوه تازہ خردشده

·        کمی خامه فرم گرفته برای تزئین

 

👇طرز تهیه:

 پنیر خامه ای روباخامه و شکر بزنید تا یکدست و نرم بشه. آب لیمو، رنده پوست لیمو، و وانیلرو اضافه کنید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن.ته لیوانها کمی پودر بیسکوئیت بریزید.  روی آن کمیاز کرم پنیری ، بعد میوه خرد شده(مثلا توتفرنگی) بریزید و در آخر با خامه فرم گرفته تزئین کنید. اگر این دسر رو برای مهمونی درست میکنید بهتره زیاد داخل یخچال نمونه وچند ساعت قبل ازمهمونی تهیه بشه. چون ممکنه  خامه شل بشه و میوه آب بندازه.🌸نکته:ازهر میوه ای برای تهیه این دسرمی تونید استفاده کنید.

😍نوش جان