حلواعربی
مـوادلازم
· آرد سفـیـد ۱/۵ پ
· نشاسـته ذرت نصفپ
· شیر خـشک نصف پ
· روغن مایع ۳۰ گرم
· کره ۱۰۰ گرم
· روغن جامد ۷۰ گرم
· مـوادشربت :
· آب یک پ
· شکر دو پ
· گلاب نصف پ
· زعفران دمکرده ۳ ق غ
· پودرهل یک ق چ
👩🍳تـهیـه👩🍳
مـواد شربت روی حرارت ملایم بذارین؛بعد از بجوش اومدن شعله روکـم کنید تا۲_۳ دقیقه ریزبجوشه وشکرکاملا حل بشه بعداز روی حرارت بردارین.آردها رو الک کرده و روی حرارتی مـتوسط دقت کنید (حرارت مـتوسط )گذاشته و کره و روغن ها رواضافه و مرتب هم بزنید .حدودا بیست دقیقه طـول می کشه تا رنگ آردها طلایی پررنگبشه.
نکته:
باید مرتب هم بزنید چون شیرخشک سریع میسوزه
یک لحظـه غفلت موجب پشیمانیه😁
مخلوط آرد و روغن اول حالت تکه تکه و بریده داره ولی وقتی چند دقیقه هم زدید گرم شده و بحالت ارده شل میشه.وقتی رنگ آردها طلایی خوشرنگ شد شعله رو خاموش کرده و شربت را در چند مرحله اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یک دست بشه. نکـته مهم در مورد این حلوا اینه که شعله ملایم باشه و آردها رو به حال خود رها نکنید. کلا نیم ساعت زمان میبره پس مرتب هم بزنید تا نتیجه عالی بگیرید .