پاناکوتا نارنگی
۴ لیوان شیر و ۳ شاسه پودر ژلاتین رو مخلوط و ۵ ق شکر ریختم رو حرارت گذاشتم وقتی گرم شد و ژلاتین حل شد خامه صبحانه صورتی کمی استفاده شده بود رو زدم یعنی کامل نبود.
هم زدم و بعد از صافی رد کردم و نصف ق چ وانیل زدم و ۵ تانارنگی رو پوست گرفتم حتما سفیدی های دور نارگی رو هم بگیرید چون موقع برش گیر میکنه و به سختی جدا می شه ،بعد از وسط نارنگی سیخ چوبی رو رد کردم و داخل بطری گذاشتم برای خوب فیکس شدن نارنگی داخل بطری با چسب کاغذی به حالت به اضافه+روی سیخ چوبی و بطری چسب زدم و بعد از گوشه چسب آروم مواد پاناکوتارو ریختم و در یخچال به مدت ۵_۶ ساعت قرار دادم بعد آماده شدن سینی رو کمی نمدار کردم و بطری رو با قیچی بریدم و آهسته داخل سینه قرارداده و با چاقو برش زدم
جاتون سبز
خیلی خوشمزه شده بود