دستور پخت نان خانگی
· آب گرم: ۲۰۰میلی لیتر
· شیر: ۹۰ میلی لیتر
· روغن مایع : ۲ ق غ
· شکر : ۱ ق غ
· مخمّر فوری : ۱۰ گرم (۱ ق غ سر پر )
· آرد : ۴۸۰ گرم
· نمک : ۱ ق چ
ابتدا آب گرم و شیر و مخمّر فوری و شکر را با هم مخلوط میکنیم و سپس روغن مایع رو اضافه می کنیم. سپس آرد الک شده و شکر رو ...خوب خمیر رو ورز می دهیم و می گذاریم ۴۵ دقیقه استراحت کنه و رویش رو با پارچه می پوشانیم .بعد از آن پف خمیر رو با ورز دادن میگیریم و خمیر را با وردنه باز می کنیم ، ۲۰ دقیقه به خمیر استراحت می دهیم رویش روبا پارچه می پوشانیم و بعد از۲۰ دقیقه کف تابه رو چرب کرده و خمیر رو داخل تابه قرار می دهیم و با یک زرده ی تخم مرغ رومال می کنیم و رویش راسوراخ هایی ایجاد می کنیم و طرح و شکل ...
و در آخر تابه را داخل فر به مدّت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.