02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دستور پخت نان خانگی
دستور پخت نان خانگی

دستور پخت نان خانگی

·        آب گرم: ۲۰۰میلی لیتر

·        شیر: ۹۰ میلی لیتر

·        روغن مایع : ۲ ق غ

·        شکر : ۱ ق غ

·        مخمّر فوری : ۱۰ گرم (۱ ق غ سر پر )

·        آرد : ۴۸۰ گرم

·        نمک : ۱ ق چ

ابتدا آب گرم و شیر و مخمّر فوری و شکر را با هم مخلوط میکنیم و سپس روغن مایع رو اضافه می کنیم. سپس آرد الک شده و شکر رو ...خوب خمیر رو ورز می دهیم و می گذاریم ۴۵ دقیقه استراحت کنه و رویش رو با پارچه می پوشانیم .بعد از آن پف خمیر رو با ورز دادن میگیریم و خمیر را با وردنه باز می کنیم ، ۲۰ دقیقه به خمیر استراحت می دهیم رویش روبا پارچه می پوشانیم   و بعد از۲۰ دقیقه کف تابه رو چرب کرده و خمیر رو داخل تابه قرار می دهیم و  با یک زرده ی تخم مرغ رومال می کنیم و رویش راسوراخ هایی ایجاد  می کنیم و طرح و شکل ...

و در آخر تابه را داخل فر به مدّت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.