کیک شیفون بسیار عالی
کیک شیفون ۴تخم مرغی مناسب خامه کشی
کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )
مواد لازم کیک شیفون :
· تخم مرغ :۴ عدد
· آرد : ۱٫۵ لیوان
· شکر : ۱ لیوان سر خالی
· بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
· وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
· آب: ۱/۴ لیوان
· روغن: ۱/۴ لیوان
· پودر کاکائو:۲قاشق غذا خوری
برای اینکه کیک شیفون شکلاتی بشه،۲قاشق از آرد کم کنید،بجاش پودر کاکائو جایگزین کنید
طرز تهیه کیک شیفون :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه حال روغن و ابرا هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم وبعد ارد وپودر کاکائو و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را باکاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان ازپخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش درنیاورید تا پف کیک نخوابد حال کیک را از قالب بیرون آورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید