02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک شیفون
کیک شیفون

کیک شیفون بسیار عالی

 

کیک شیفون  ۴تخم مرغی مناسب خامه کشی

کیک شیفون یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )

 مواد لازم کیک شیفون :

·        تخم مرغ :۴ عدد

·        آرد : ۱٫۵  لیوان

·        شکر : ۱ لیوان سر خالی

·        بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری

·        وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری

·        آب: ۱/۴ لیوان

·        روغن: ۱/۴ لیوان

·        پودر کاکائو:۲قاشق غذا خوری

برای اینکه کیک شیفون شکلاتی بشه،۲قاشق از آرد کم کنید،بجاش پودر کاکائو جایگزین کنید

طرز تهیه کیک شیفون :

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم  به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا  کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه حال روغن و ابرا هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم وبعد ارد وپودر کاکائو و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم  و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را باکاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان ازپخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش درنیاورید تا پف کیک نخوابد حال کیک را از قالب بیرون آورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید