شیرینی قاشقی
👇موادلازم
· آرد سفید ۱ لیوان
· آرد نخود ۱ ق غ سرپر
· شیرخشک ۱ ق غ سرپر
· پودر هل ۱ ق چ
· زعفران نصف ق چ
· نشاستہ ذرت۱ ق غ(من کاسترد ریختم )
· روغن برای سرخ کردن
· خمیر مایہ ۱ ق م
· تخممرغ ۱ عدد
· اب سه چهارم لیوان یا کمتر
شربت: یه لیوان شکر+یه ق غ آبلیمو +یه لیوان آب+۳ ق غ گلاب وکمی زعفران رادرحد ذوب شدن شکرگرم کنید و اجازه بدین به دمای محیط برسه.
حالاتخممرغ با همزن خوب میزنیم پودر هل وزعفران اضافه کرده بعد باقی موادبه جز آب رو به تدریج اضافه می کنیم چون نوع آرد با هم فرق می کنه غلظتش باید مثل ماست غلیظ باشه. بعد خوب که موادمون مخلوط شد میزاریم خمیر استراحت کنه خمیرمون که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا زعفرون به همه جاش بره و یکدست بشه توی تابه روغن میریزیم روغن نباید روی خمیر رو بپوشونه باید تا نصفش بیشتر نباشه روغن که گرم شد مواد رو با قاشق میریزیم و با حرارت متوسط سرخش می کنیم و توی شربت میریزیم وهم میزنیم تاپرشیره بشه. میتونید بجای شربت روی شیرینی ها پودر قند و هل با پودرپسته بپاشید.