کیک خیس بروانی
کیک خیس شکلاتی با پف عالی ۴ تخم مرغی قالب میان تهی با ارتفاع ۱۱ سانت
مواد لازم
· ۱.۵ پیمانه شکر شیر
· ۱.۵ پیمانه روغن مایع
· پیمانه ۱.۵
· ۴ عدد تخم مرغ
· ۱/۸ قاشق چای خوری وانیل
· ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
· ۲ لیوان آرد
· ۴ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو
· قهوه غلیظ نصف فنجان
طرز تهیه
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. شیر و شکرو روغن مایع و پودر کاکائو و قهوه ی غلیظ را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و مخلوط این مواد را با کمک همزن به خوبی هم بزنید سپس یک لیوان از مخلوط اینمواد را کنار بگذارید.تا درآخرپخت کیک خیس ازاین مواد به عنوان سس شکلاتی به کنار بگذارید و بروی سطح کیک استفاده نمایید.تخم مرغ ها را به صورت تکی تکی به مایع کیک اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها مایع کیک را به خوبی هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.و سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه وانیل به مخلوط پودر کاکائو و شیر،تخم مرغ اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی هم بزنید .قالب فر را به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در درون قالب فر بریزید وسپس قالب فر را به مدت ۴۵دقیقه در درون فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید. بعد از مدت زمان ذکر شده کیک پخته شده را از درون فر بیرون آورید.کیک را داخل خود قالب برش بزنید وسس شکلاتی را بهش اضافه کنید واجازه بدین سس به خورد کیک برود .سپس کیک که خنک شد در ظرف مورد نظر سرو کنید