02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کاپ کیک عسلی
کاپ کیک عسلی

کاپ کیک عسلی

 

📝موادلازم:

·        آرد سفید قناد یک پیمانه+ یک ق غ

·        بکینگ پودرنصف ق م

·        شکر نصف پیمانه سر خالی

·        عسل ۳ ق غ

·        شیر یک ‌چهارم پیمانه

·        کره. یا روغن  صد گرم

·        تخم مرغ متوسط  سه عدد

·        شیر خشک یک ق غ سر صاف

·        پودر نشاسته یک ق  سر صاف

💚نکته:

 میتونید نشاسته و شیر خشک رو حذف  و بجاش یک قاشق غذاخوری آرد به مواد اولیه اضافه کنید .

 

💚شـــــــــــــروع:

 

اول  نشاسته ؛ بکینگپودرو شیر خشک را باهم مخلوط کنید وبعدازچند بارالک کردن بگذارید کنار.همینطور شیر رو روی کره بریزیدو  روی حرارت بگذارید تا حدی که کره آب بشه بعد  بذارید کنار تا کمی خنک بشه. بعد تخم مرغ و شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل و نمک رو برای هفت تا ده دقیقه بزنید تا کاملا پف کنه وبافتش خامه ای بشه،

بعد عسل رو با یک قاشق غذاخوری سر صاف آب گرم کمی رقیق کنید و به تخم مرغ اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید، حالا مخلوط آرد رو کم کم روی موادالک کنید و با لیسک  یا همزن دستی به صورت دورانی و آروم هم بزنید ، سپس مخلوط شیر و کره رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک آروم مخلوط کنید حالا داخل قالب کاپ کیک کپسول کاغذی بذارید و مواد کیک داخلش بریزید تا حدی سر کپسول ها خالی باشه، بعد در فر که از یک ربع قبل با دمای صد هشتاد درجه روشن کردین بذارین بعد از بیست و پنج تا سی دقیقه با خلال دندون وسط کیک رو چک کنید اگر از مواد بهش نچسبید آماده است.