رول دارچين
·        شير ولرم:1لیوان
·        روغن مايع :يک سوم ليوان
·        تخم مرغ:1 عدد
·        شكر: دو ق.غ
·        خمير مايه:1 قاشق غذاخوری
·        آرد:سه ليوان
·        عسل دو ق:غ
·        کرە اب شدە 3ق غ
 
مواد میانی
·        شكر:2ق غ
·        دارچين:3ق غ
·        گردوي پودرشده:3ق غ
·        همه را در ظرفی مخلوط كنيد و کنار بذارید. 
طرز تهيه خمير
آرد الک شده و شکر وخمیرمایه را با هم در کاسه ای مخلوط كنيد وسطمواد خشک را گود کنید و تخم مرغ و روغن و شير ولرم را اضافه كنيد وهم بزنید سپس به صفحه کار انتقال بدین و یه ربع با کف دست خوب ورز بدین  تا خميری لطيف و نرم كه به دست نچسبه رو داشته باشیم اگه خمیرتون شل بود و به دست چسبید آردتون سبکه و نگران نباشید کمی آرد اضافه کنید تا خمیرتون لطیف و نچسب باشه (اگه خمیرمایتون فوری نیست اول با همین مقدار شیر و شکر داخل دستورعمل بیارید بعد اضافه کنید) سپس بذاريد داخل فر خاموش به مدت یک ونیم تا دو ساعت تاخمير دو برابر شود سپس با وردنه خميرتون رو پهن كنيد .
 سپس كره آب شده را روی خميرتون بمالید و روي كره آب شده  را مخلوط دارچين و شكر و گردو  بريزيد خمير رو رول كنيد و بعد با کاردک یا چاقو یا نخ برش سه سانتی بزنید در نهایت در ظرف چربشده با با کمی فاصله بچینید و مجددا  مدت نیم ساعت استراحت بدين و بعد در فر 180بمدت20دقيقه قرار بدین و برای طلایی شدن چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید وقتی از فر درآوردین تا داغه روش عسل بزنید . یه کاسه آب هم داخل فرتون بذارید از همون اول که فر و روشن میکنید تا نون خشک نشه.
مواد داخلش اختیاریه و ميشه بجاي دارچين نوتلا ،شکلات یامارمالاد باشه.