02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کلوچه بادمجان
کلوچه بادمجان

کلوچه بادمجان

خمیر:مایه خمیر۱غ/شکر۱چ/نمک۱چ/آبولرم لازم/روغن مایع۳تا۴غ/ارد۲ل

 

·        موادمیانی:سویا خیس شده۱پ پر

·        فلفل دلمه ریز شده۱عدد بزرگ

·        پیاز خرد شده۱عدد بزرگ

·        رب گوجه ۱غ پر

·        بادمجان دلمه بزرگ۲عدد رنده و سرخ شده

·        نمک.فلفل.زردچوبه.اویشن.زنجبیل.پودرسیر

·        روغن لازم/عصاره گوشت۱عدد

·        رومال:زرده. شیر.کمی نمک.کنجد

·        مواد میانی را می‌توان آن به سلیقه تغییر داد

 

تو تابه روغن و پیاز را ریخته تفت داده تاپیاز نرم و سبک شود بعد سویا خیس شده را اضافه و خوب تفت داده.بعد بادمجان سرخ شده.فلفل دلمه را هم اضافه تفت داده کمی،رب و ادویه ها را میریزیم و یک دقیقه تفت داده تا بوی خامی رب گرفته و خوشرنگ شود و میگذاریم خنک شود

 

خمیر:در ظرفی آب.مایه خمیر.شکر را مخلوط کرده و گذاشته تا عمل بیاد

در ظرفی دیگر همه آرد. نمک.مایه خمیر عمل اومده و کمی روغن را ریخته و همزده بعد آب را کم کم ریخته تاخمیر بدست نچسبد۲ساعت استراحت داده تا حجیم شودبعد از خمیر اندازه نارنگی برداشته درکف دست کمی آن را پهن و از مواد میانی گذاشته و به شکل گرد در آورده و در سینی فر چربشده با فاصله گذاشته بعد رومال زده کنجد ریخته ودر فری که از قبل با درجه ۱۸۰ به مدتیه ربع گرم کردیم گذاشته تا زمانی که پخته و رویش طلایی شود

اگر رویش طلایی نشدمثل من چند دقیقه گریل را روشن کرده

در فر حتما ظرف آبگذاشته

 

من چون دخترم اصلا بادمجان دوست ندارد و نمی‌خورد رنده کردم که معلوم نشود.میتوانید نگینی و سرخ کنید ،من مواد خمیر رو دو برابر درست کردم