کلوچه بادمجان
خمیر:مایه خمیر۱غ/شکر۱چ/نمک۱چ/آبولرم لازم/روغن مایع۳تا۴غ/ارد۲ل
· موادمیانی:سویا خیس شده۱پ پر
· فلفل دلمه ریز شده۱عدد بزرگ
· پیاز خرد شده۱عدد بزرگ
· رب گوجه ۱غ پر
· بادمجان دلمه بزرگ۲عدد رنده و سرخ شده
· نمک.فلفل.زردچوبه.اویشن.زنجبیل.پودرسیر
· روغن لازم/عصاره گوشت۱عدد
· رومال:زرده. شیر.کمی نمک.کنجد
· مواد میانی را میتوان آن به سلیقه تغییر داد
تو تابه روغن و پیاز را ریخته تفت داده تاپیاز نرم و سبک شود بعد سویا خیس شده را اضافه و خوب تفت داده.بعد بادمجان سرخ شده.فلفل دلمه را هم اضافه تفت داده کمی،رب و ادویه ها را میریزیم و یک دقیقه تفت داده تا بوی خامی رب گرفته و خوشرنگ شود و میگذاریم خنک شود
خمیر:در ظرفی آب.مایه خمیر.شکر را مخلوط کرده و گذاشته تا عمل بیاد
در ظرفی دیگر همه آرد. نمک.مایه خمیر عمل اومده و کمی روغن را ریخته و همزده بعد آب را کم کم ریخته تاخمیر بدست نچسبد۲ساعت استراحت داده تا حجیم شودبعد از خمیر اندازه نارنگی برداشته درکف دست کمی آن را پهن و از مواد میانی گذاشته و به شکل گرد در آورده و در سینی فر چربشده با فاصله گذاشته بعد رومال زده کنجد ریخته ودر فری که از قبل با درجه ۱۸۰ به مدتیه ربع گرم کردیم گذاشته تا زمانی که پخته و رویش طلایی شود
اگر رویش طلایی نشدمثل من چند دقیقه گریل را روشن کرده
در فر حتما ظرف آبگذاشته
من چون دخترم اصلا بادمجان دوست ندارد و نمیخورد رنده کردم که معلوم نشود.میتوانید نگینی و سرخ کنید ،من مواد خمیر رو دو برابر درست کردم