02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک کنجدی (کیک تخم خرفه)
کیک کنجدی (کیک تخم خرفه)

کیک کنجدی

کیک تخم خرفه

موادلازم👇

·        آرد دو پیمانه (300 گرم )

·        تخم مرغ 4 عدد

·        شکر یک پیمانه

·        شیر یک پیمانه

·        کره نصف پیمانه( 100 گرم )

·        بیکینگ پودردو ق چ

·        نمک یک پنجم ق چ

·        وانیل نصف ق چ

·        هل نصف ق چ

·        تخم خرفه یک و نیمق غ

تهیه😍

همه مواد از نیم ساعت قبل باید در دمای محیط قرار بگیره . فر رو با حرارت 175 از یک ربع قبل روشن کنید تا گرمبشه.

  آرد و ب پ رو سه بار الک کنید و بذارید کنار .

 تخم مرغ ، وانیل و شکر و هل رو تقریبا 4 الی 5 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم و کش دار بشه.شیر و کره رو بذارید روی حرارت وقتی از کناره های ظرف شروع کرد جوشیدن حرارت رو خاموش کنید ( نباید جوش بیاد یا قل بخوره)  و همینطور ک همزن روشنه شیر و کره داغ روکم کم به تخم مرغ اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید.

 آرد و ب پ رو که از قبلا الک کردین با تخم خرفه مخلوط کنید و طی دو مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک خوبهم بزنید ( زیاد هم نزنید پف کیکتون میخوابه)اگه دیدین مواد یکدست نشد میتونید با دور کند همزن( شش الی هفت ثاااانیه) هم بزنید.

ته قالبتون رو چرب کنید (تو قالب۲۴ سانت ریختم شما میتونید تو قالب ۲۰ سانت هم درست کنید ولی ارتفاع شباید ۱۰ سانت باشه) و مواد رو داخل قالب ریخته به مدت 45 دقیقه .... در فر رو 35 دقیقه اول باز نکنید بعد از این مدت با خلال دندان چک کنید اگه پخته شده کافیه. بعد از پخت کامل بذارید کیک یکی دو دقیقه داخل فر بمونه بعد از فر بیرون بیارید.

مایه این کیک خیلی رقیقه امابافت فوق العاده ای داره.

. ته قالب رو با ارده چرب کنید تمام سطحش رو کنجد بپاشید بعد مایه کیک رو توقالب بریزید راحت جدا میشه . منظورم خود ارده ست نه روغن ارده.

خیلی راحت بعداز پنج دقیقه از قالب جدا میشه.