باقلواشعریه
باقلوافوری
مواداولیه👇
· رشته شعریه یک بسته
· کره 50 گرم
· خامه 2 تا 5/2 قاشق غذاخوری (برای اینکه شعریه ها نرم شوند.)
· شیر عسلی نصف قوطی یا کمی بیشتر
· گردو خورد شده ،یاپسته برای تزیین
🧑🍳تهیه
شعریه رو داخل بسته خودش خوب با دست خرد کنید و تو قابلمه با حرارت ملایم تفت بدید تا طلایی بشه فقط حواستون باشه خیلی حساسه و ممکنه بسوزه، ما بین تفت دادن کرهرو اضافه کنید و کمی هم با کره تفت بدید و در جمع کل تفت دادن حدود ده دقیقه میشه ، شعله گاز باید کم باشه ، بعد خامه رو اضافه کنید و کامل مخلوط کنید خامه باعث میشه شعریه ها نرم بشه .حالا از روی حرارت بردارید و سریع شیر عسلی رو اضافه کنید و خوب هم بزنید .تا خنک نشده نصف مواد رو توی ظرف مورد نظربریزید ،و صاف کنید و کمی پودر گردو یا پسته به دلخواه بریزید و بعد بقیه شعریه رو روی اونها بریزید و صاف کنید و یکی دو ساعت دریخچال بگذارید ،بعد با پودر پسته ، گردو،به دلخواه تزیین کنید. اگر یک شب بمونه ،خوشمزه تر هم میشه. ( میتونید مثل من داخل قالب های لقمه ای هم درست کنید)من بعد از اینکه دو سه ساعت تو یخچال استراحت دادم تو شکلاتی که از قبل بن ماری اب کرده بودم زدم و بعدم روشو پودر پسته ریختم...خیلی خوشمزه و راحت و سریع آماده میشه.
❤نوش جان