02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پای سیب خوشمزه
پای سیب خوشمزه

پای سیب

مواد لازم:

·        تخم مرغ ۴عدد

·        شکر ۱۴۰ گرم(۱لیوان سر خالی)

·        آرد ۱۸۰ گرم(۱ و۱/۳لیوان )

·        🌹روغن ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)

·        🌹وانیل ن ق چ

·        🌹بکینگ پودر ن ق چ

·        🌹سیب به مقدار لازم

 

🌸نکته مهم

تخم مرغ ها حتماخنک باشن

طرز تهیه:

اول سیب رو پوست بکنید و حلقه کنید؛ وسطشو سوراخ کنید و روشو شکر و دارچین رو که با هم مخلوط کردیم بریزید و کنار بذارید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید سفیده رو همراه با شکر مخلوط کنید شکر رو کم کم به سفیده اضافه کنید دورهمزن حتما تند باشد،وقتی که سفیده پف شد و از ظرف برنگشت حالا زرده رو همراه با وانیل اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و طی ۳ مرحله به مواد اضافه کنیدبا لیسک به صورت دورانی هم بزنید بعد روغن رو اضافه کنید اونقدر حد مخلوط شدن هم بزنید. کف قالب ها کمی برنج خام بریزید ( این کار باعث میشه که زیر کیک حالت  خیسی نداشته باشه و پوک بشه)داخل قالب ها کپسول گذاشته و یه مقداری مواد کیک رو میریزیم و بعدحلقه سیب ها رومیذاریم و بعد دوباره مایه کیک

نکته:👇

👌کپسول ها رو زیاد پر نکنید که جا برای پف کردن داشته باشن و ترک نخورن.

نکته:👇

کپسول ها رو زیادپر نکنید که جا برای پف کردن داشته باشن و ترک نخورن

👈داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۹۰ درجه به مدت نیم ساعت بذارید بپزه

یک ربع اول حرارتاز پایین

یک ربع آخر حرارتاز بالا

وقتی کیک ها سرد شد روش پودر قند بریزید و سرو کنید.