02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پاناکوتابانارنگی
پاناکوتابانارنگی

پاناکوتابانارنگی

یک دسر بسیار خوشمزه ایتالیایی که می تونید برای تزئین اون از هر میوه ای استفاده کنید.

موادلازم:

·        شیر ۲ لیوان

·        شکر نصف لیوان

·        خامه صبحانه نصف پاکت صورتی

·        پودر ژلاتین ۱و نیم ق غ

·        وانیل نصف ق چ

شروع👇

ابتدا پودر ژلاتین را (با یک چهارم شیر )روی شیر سرد بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید. بعد ، ۱ دقیقه داخل مایکروفر یا روی حرارت بخار کتری بگذارید تا ژلاتین کاملا حل بشه.خامه رو داخل یک ظرف کوچکی که بهتره نچسب باشه می ریزیم و روی حرارت خیلی ملایم می ذاریم تا خامه گرم بشه. نکته مهم اینه که خامه نباید جوش بیاد و باید فقط گرم بشه.سپس ۳/۴ پیمانه از شیر رو به خامه اضافه می کنیم و با همزن دستی با هم مخلوط شون می کنیم. حالا شکر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا دونه های شکر به خوبی داخل مخلوط خامه و شیر حل بشه .وقتی از کناره های ظرف حباب ها کوچکی شروع به ظاهر شدن کرد، وانیل رو اضافه کرده و با موادمون مخلوط  می کنیم.

حالا شعله رو خاموش و مایه ژلاتینی رو داخل مخلوط پاناکوتای گرم میریزیم همه مواد رو با هم خوب مخلوط میکنیم. و در ظرف مناسب میریزیم و به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال می ذاریم.

من کف ظرف پیرکس مستطیلی را با نایلون پوشانده . برش های نارنگی چیده وپاناکوتا را روی آن ریخته بعداز ۴ ساعت برگردانده و برش های یکنفره زدم.

امتحان کنید عالیه😍