پاناکوتابانارنگی
یک دسر بسیار خوشمزه ایتالیایی که می تونید برای تزئین اون از هر میوه ای استفاده کنید.
موادلازم:
· شیر ۲ لیوان
· شکر نصف لیوان
· خامه صبحانه نصف پاکت صورتی
· پودر ژلاتین ۱و نیم ق غ
· وانیل نصف ق چ
شروع👇
ابتدا پودر ژلاتین را (با یک چهارم شیر )روی شیر سرد بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید. بعد ، ۱ دقیقه داخل مایکروفر یا روی حرارت بخار کتری بگذارید تا ژلاتین کاملا حل بشه.خامه رو داخل یک ظرف کوچکی که بهتره نچسب باشه می ریزیم و روی حرارت خیلی ملایم می ذاریم تا خامه گرم بشه. نکته مهم اینه که خامه نباید جوش بیاد و باید فقط گرم بشه.سپس ۳/۴ پیمانه از شیر رو به خامه اضافه می کنیم و با همزن دستی با هم مخلوط شون می کنیم. حالا شکر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا دونه های شکر به خوبی داخل مخلوط خامه و شیر حل بشه .وقتی از کناره های ظرف حباب ها کوچکی شروع به ظاهر شدن کرد، وانیل رو اضافه کرده و با موادمون مخلوط می کنیم.
حالا شعله رو خاموش و مایه ژلاتینی رو داخل مخلوط پاناکوتای گرم میریزیم همه مواد رو با هم خوب مخلوط میکنیم. و در ظرف مناسب میریزیم و به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال می ذاریم.
من کف ظرف پیرکس مستطیلی را با نایلون پوشانده . برش های نارنگی چیده وپاناکوتا را روی آن ریخته بعداز ۴ ساعت برگردانده و برش های یکنفره زدم.
امتحان کنید عالیه😍