دسرماگنولیا
دسر ماگنولیا (MagnoliaDessert) از دسرهای مجلسی خوشمزه اس که می تونید به صورت تک نفره تهیه و سروکنید. این دسر را با طعم های مختلف درست می کنن مثلا لیمویی ، پرتقالی ، موزی و …
📝مواد لازم
· شير : سه ليوان
· شكر : نصف ليوان
· نشاسته ذرت : ۶تا۷ق غ
· زرده تخم مرغ : يك عدد
· موز : دو عدد
· بيسكوئيت پتی بور : ۱بسته
· گردو آسياب شده: ۲ ق غ
· وانيل : نوک ق چ
· خامه فرم گرفته: صدو پنجاه گرم
👩🍳طرز تهيه :
شير را داخل قابلمه ريخته وروی حرارت ملايم می ذاریم تاگرم بشه. شكر را اضافه ومخلوط می کنیم تاحلبشه.نشاسته ذرت را اول بانصف لیوان آب سرد خوب مخلوط می کنیم تاصاف و یکدست بشه و بعد به شیرگرم اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم تا گلوله نشه. اگر گلوله شد تمام مایه رو ازصافی رد کنید و با پشت قاشق گلوله ها رو باز کنید. وقتي صاف و يك دست شد شعله را ملایم کرده و بهم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه. چند ته جوش كه زد از روی حرارت بر می داريم. درظرفي زرده تخم مرغ و وانيل را با چنگال زده و آرام آرام به مواد اضافه می کنیم.همچنان به هم زدن ادامه بدین تا كاملا حل بشه و نبنده. ظرف دسر رو دوبار ه يك دقيقه روي حرارت ملايم هم مي زنيم. حرارت را خاموش كرده و خامه را ده دقيقه در دماي محيط گذاشته و بعد با همزن بادور تندمي زنيم.بعد به مواد اضافه كرده و خوب مخلوط كنید تا صاف و يك دست بشه. چند قاشق ازمایه دسرتوی لیوان ريخته و صاف می کنیم. يك لايه بيسكوئيت پودر شده ريخته و لايه بعد تکه های موز رو چيده و لايه بعد گردوی خرد شده می ریزیم.
لایه ها روتكرار كنید تا مواد تمام بشه.
میتونید برای تزيين دسر ازخامه فرم گرفته؛تکه های میوه؛یا ترافل رنگی استفاده کنید.