کیک خرما
مواد لازم:
· تخم مرغ : ۳ عدد
· وانیل: نوک ق چ
· خرما پاک شده:۳۰۰ گرم
· بیکینگ پودر:۱ ق م
· آبجوش: نصف پیمانه
· آرد سفید: ۱/۵ (یکونیم) لیوان
· پودر دارچین: ۱ ق غ
· روغن مایع: نصف لیوان
· شکر: ۱/۲لیوان
🌸نکته:
می تونید شکر رو حذف کنید و۵۰۰گرم خرما بریزید.
👩🍳طرز تهیه:
هسته خرما را گرفته و باکمی آبجوش کاملا له کنید. آرد،ب پ و دارچین رو مخلوط کرده ۳ بارالک کنید. تخم مرغ ها،وانیل و شکر رو حدود ۲_۳ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه.روغن رو اضافه کنیدو ۳۰ ثانیه دیگه بزنید .
🔸نصف مواد خشک روبه مایه تخم مرغی اضافه ومخلوط کنید و بعد نصف دیگه رو ریخته و همه رو با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید.
پوره خرما رو ریخته و خوب مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه.قالب۲۰ یا ۲۲ سانتی رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید.مایه کیک رو داخل قالب ریخته و در فر از یه ربع قبل گرم شده با ۱۷۵ درجه، طبقه وسط، حدود ۴۵ دقیقه بپزید؛ بعد از۳۵ دقیقه باخلال دندان چک کنید.بعد ازبیرون آوردن ازفر اجازه بدید خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید، کاغذ روغنی رو جداکنید و باز زمان بدید تا کیک کاملا خنک بشه.
❤ نوش جان