02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک خرما
کیک خرما

کیک خرما

مواد لازم:

·        تخم مرغ : ۳ عدد

·        وانیل: نوک ق چ

·        خرما پاک شده:۳۰۰ گرم

·        بیکینگ پودر:۱ ق م

·        آبجوش: نصف پیمانه

·        آرد سفید: ۱/۵ (یک‌ونیم) لیوان

·        پودر دارچین: ۱ ق غ

·        روغن مایع: نصف لیوان

·        شکر: ۱/۲لیوان

🌸نکته:

می تونید شکر رو حذف کنید و۵۰۰گرم خرما بریزید.

 

👩🍳طرز تهیه:

هسته خرما را گرفته و باکمی آبجوش کاملا له کنید. آرد،ب پ و دارچین رو مخلوط کرده ۳ بارالک کنید. تخم مرغ ها،وانیل و شکر رو حدود ۲_۳ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه.روغن رو اضافه کنیدو ۳۰ ثانیه دیگه بزنید .

🔸نصف مواد خشک روبه مایه تخم مرغی اضافه ومخلوط کنید و بعد نصف دیگه رو ریخته و همه رو با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید.

 پوره خرما رو ریخته و خوب مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه.قالب۲۰ یا ۲۲ سانتی رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید.مایه کیک رو داخل قالب ریخته و در فر از یه ربع قبل گرم شده با ۱۷۵ درجه، طبقه وسط، حدود ۴۵ دقیقه بپزید؛ بعد از۳۵ دقیقه باخلال دندان چک کنید.بعد ازبیرون آوردن ازفر اجازه بدید خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید، کاغذ روغنی رو جداکنید و باز زمان بدید تا کیک کاملا خنک بشه.

نوش جان