02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک باقلواگردویی
کیک باقلواگردویی

کیک باقلواگردویی

 

👈مواد لازم

اندازه پیمانه لیوان فرانسه سرخالی

اندازه قالب ۲۵cm.قالب بزرگتر استفاده نکنید چون در این صورت کیک پف نمیکنه

·        ۴عدد تخم مرغ

·        ۱ لیوان آرد

·        ۱ لیوان ایرمیک(سمولینا)

·        ۱ لیوان شکر

·        ۱ لیوان روغن

·        ۱ لیوان ماست

·        ۱ فنجان  گردوی ریز خرد شده

·        پوست پرتقال  رنده شده یک عدد پرتقال کوچک

·        ۱ قاشق غذاخوری سرصاف بکینگ پودر

·        ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

·        یک پاکت وانیل5گرمی یا مقدار کمی وانیل ایرانی

 

👈برای شربت

۲/۵لیوان شکر

۲ لیوان آب

نصف لیوان آب پرتقال

چند قطره آب لیمو

 

👈طرز تهیه

تخم مرغ ها رو باشکر با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کش داربشه.روغن و ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه بدین. پوست پرتقال ، ایرمیک ، آردو وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه با همزن برقی هم بزنید بکینگ پودر، جوش شیرین و مغز گردو را اضافه کرده و به آرامی همبزنید .

مایه کیک را درقالب  چرب شده بریزید  و در فر از قبل گرم شده با دمای 160-170 درجه  بپزید برای اطمینان از پخت  بعد از زمان پخت باخلال دندان تست کنید.

 

👈برای شربت

 شکر و آب  و  آب پرتقال را در  قابلمه بریزید و با شعله ملایم بجوشونید بعد از جوش آمدن آب لیمو را اضافه کرده و روی حرارت کم حدود۵دقیقه بجوشونید.شربت ولرم نزدیک به سرد را روی کیک سرد بریزید و دوساعت استراحت بدید و صبر کنید تا کیک شربت را جذب کنه و با گردو یا پسته یاپودرنارگیل روی آن را تزیین کنید.

نوش جان🌹