کیک باقلواگردویی
👈مواد لازم
اندازه پیمانه لیوان فرانسه سرخالی
اندازه قالب ۲۵cm.قالب بزرگتر استفاده نکنید چون در این صورت کیک پف نمیکنه
· ۴عدد تخم مرغ
· ۱ لیوان آرد
· ۱ لیوان ایرمیک(سمولینا)
· ۱ لیوان شکر
· ۱ لیوان روغن
· ۱ لیوان ماست
· ۱ فنجان گردوی ریز خرد شده
· پوست پرتقال رنده شده یک عدد پرتقال کوچک
· ۱ قاشق غذاخوری سرصاف بکینگ پودر
· ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
· یک پاکت وانیل5گرمی یا مقدار کمی وانیل ایرانی
👈برای شربت
۲/۵لیوان شکر
۲ لیوان آب
نصف لیوان آب پرتقال
چند قطره آب لیمو
👈طرز تهیه
تخم مرغ ها رو باشکر با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کش داربشه.روغن و ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه بدین. پوست پرتقال ، ایرمیک ، آردو وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه با همزن برقی هم بزنید بکینگ پودر، جوش شیرین و مغز گردو را اضافه کرده و به آرامی همبزنید .
مایه کیک را درقالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160-170 درجه بپزید برای اطمینان از پخت بعد از زمان پخت باخلال دندان تست کنید.
👈برای شربت
شکر و آب و آب پرتقال را در قابلمه بریزید و با شعله ملایم بجوشونید بعد از جوش آمدن آب لیمو را اضافه کرده و روی حرارت کم حدود۵دقیقه بجوشونید.شربت ولرم نزدیک به سرد را روی کیک سرد بریزید و دوساعت استراحت بدید و صبر کنید تا کیک شربت را جذب کنه و با گردو یا پسته یاپودرنارگیل روی آن را تزیین کنید.
نوش جان🌹