کیک شیره انگور
· تخم مرغ 3عدد
· روغن مایع نصف لیوان
· شیره انگور 1لیوان
· وانیل1/8ق/چ
· بکینگ پودر 1ق/م
· آرد 2لیوان
تهیه👇👇
تخم مرغ و وانیلرا کمی میزنیم.بعد شیره انگور را اضافه کرده و پنج دقيقه با همزن میزنیم.روغن مایعرا اضافه و کمی هم میزنیم.آرد را با بكينگ پودر الک کرده و درچندمرحله به مواد اضافهمی کنیم وهم میزنیم.تامواد یک دست بشه.داخل قالب دلخواه کاغذ روغنی میندازیم و چربمی کنیم ومایه کیک رو داخل قالب میریزیم وقالب روچند بار آروم به سطح کار می کوبیم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجهبه مدت 45 دقیقه ميپزيم.
❤تمام