شیرینی لوتکا
این شیرینی خوشمزه و پرطرفداربا استفاده از خلال بادام و کنجد و شیره ی انگور تزیین میشه و به خاطر مغزکرم داری که داره خیلی خوش بافت و هلوه
موادمیانی
· کره+ روغن جامد۲۰۰ گرم
· آرد ۲۰۰ گرم
· شکر ۵ ق غ
مواد خمیر👇
· آرد ۳۰۰ گرم
· تخم مرغ ۱ عدد
· خامه فرم گرفته۱۰۰ گرم
· شیر ۴۰ گرم(۴ ق غ)
· شکر ۵ ق غ
· روغن مایع ۲۰ گرم(۲ق غ)
· گلاب ۴۰گرم(۴ ق غ)
· وانیل ۱/۲ ق چ
· کمی خلال بادام
· کمی کنجد
· کمی شیره انگور
تهیه👩🍳
ابتدا آرد را الک کرده و روغن مایع رو داخلش ریخته و هم می زنیم تا همه آرد یک دست ولطیف بشه. بعد توی ظرف مناسبی تخم مرغ+ وانیل+شکر+خامه فرم گرفته+گلاب رو هم میزنیم تایک دست بشه؛آرد را کم کم اضافه کرده وبا قاشق هم بزنید تا یک دست بشه؛بعد شیر را کم کم اضافه و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد.خمیر را روی سطح صاف منتقل کنید و با دست چرب ۱۰ دقیقه ورز بدین تا یک دست ولطیف بشه. روی خمیرپلاستیک بکشید تامغزی میانی روآماده کنید.
لایه میانی
کره+روغن روذوب کردهوآردالک شده وشکر را به یکباره توی روغن بریزید وهم بزنید تا یک دست بشه.
بعد داخل نایلون بازش می کنیم .
خمیرشیرینی را روی سطح کار باز می کنیم لایی را بین خمیر قرار میدیم و با کمک نایلون رول می کنیم و ۳۰دقیقه تو یخچال استراحت میدیم و بعد آن را و برش میزنیم و کنار هم داخل سینی فر( که با کاغذ روغنی پوشیده شده میچینیم)و روی آن را با شیره انگور رومال ویا با خلال بادام ویا کنجد تزئین می کنیم.و در فراز قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم.
نکته :
این شیرینی دربعضی دستورها شکر نداره و درآخر برای شیرین کردن ازشهد ولرم استفاده میشه.