کیک گردوعسل
مواد لازم: 👇
· آرد ۲ لیوان سرخالی
· نشاسته ذرت ۲ ق غ
· تخم مرغ ۳ عدد
· ماست یونانی ۱ لیوان
· روغن مایع نصف لیوان
· شکر نصف لیوان
· عسل ۳ ق غ
· گردو نصف لیوان
· بیکینگ پودر ۲ ق چ
· وانیل نوک ق چ
👇طرز تهیه:
تخم مرغها و وانیل را با شکر ۵ تا۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. بترتیب عسل و ماست و روغن رو اضافه و هر کدام را ۳۰ ثانیه هم زده تا مایه یک دست بشه(ماست را میشه با شیر جایگزین کرد.) آردو ب پ و نشاسته رو مخلوط و روی مواد قبلی الک کرده و بادور کند همزن و یا لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم زده ولی زیادی نزنید.گردو را خرد کرده و بایک ق چ آرد آغشته کنید و بالیسک به مایه کیک اضافه کنید. قالب گرد ۲۴ سانتیمتری را چرب و آرد پاشی کنید و آرد اضافه را بتکونید.مایه کیک رو در قالب ریخته و رویش تکه های گردوی درسته چیده و در فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه بمدت تقریبی ۴۰ دقیقه بپزید.کیک بعد از فر چند دقیقه درقالب بموند و بعد درآورده و روی توری فلزی خنک کنید. درآخرین مرحله باعسل تزیین ونوش جان کنید.