کیک عصرانه
· تخم مرغ ۴ عدد درشت
· کره ۱۰۰ گرم
· آرد ۱۷۰ گرم ، حدود ۲ پیمانه
· بیکینگ پودر ۱ و ۱/۴ ق چ
· پودر کاکائو ۲ ق سوپ خوری
· شکر ۱۷۰ گرم معادل ۱ و ۱/۴پیمانه
· وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
· روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
· قالب لوف ۲۰ در ۱۲ یا قالب گرد ۱۶ الی ۱۸
· دمای فر ۱۸۰ درجه، مدت زمان ۵۰ دقیقه
کره و شکر را ۵ دقیقه می زنیم تا مایه کاملا پوک و روشن شود. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه می زنیم وانیل را هم اضافه کرده ، بعد از آخرین تخم مرغ یک دقیقه دیگر هم می زنیم . ترکیب آرد و بیکینگ پودر را در ۳ مرحله افزوده آرام و در حد یکدست شدن هم میزنیم. ۲/۳از مایه را داخل قالب ریخته سطح آن را آرام صاف میکنیم ، به بقیه ی مایه ی کیک پودر کاکائو و روغن مایع را افزوده آرام مخلوط کرده سپس روی مایه ی داخل قالب می ریزیم.سطح کیک را صاف کرده و با کمک یک چنگال به آرامی ، کمی مایه را زیر و رو میکنیم و در فر داغ قرار میدهیم .