نان مغزدار زنجبیلی
مواداولیه:👇
· خمیر مایه:۱ق غ
· آب :۱/۴پ
· شکر:۲ق غ
· نمک نوک ق چ
· روغن مایع:۱/۲پ
· ماست پرچرب:۱پ
· زنجبیل:۱ق غ
· پودر هل:۱ق چ
· تخم مرغ:۲عدد
· آرد:۴۰۰_۴۵۰گرم
· مواد میانی:
· کره:۵۰گرم؛آرد:۵ق غ؛زعفران دمکرده :۱ق غ؛گلاب: ۵ق غ؛عسل۲ق غ
· رومال:
· زرده تخم مرغ:۱عدد
· روغن مایع:۱ق غ
· زعفران دم کرده:۱ق غ
تهیه🧑🍳
همه مواد رومال روبا هم ترکیب کنید.خمیر مایه وشکر و آب ولرمرا مخلوط کرده و کنار میذاریم تا عمل بیاد.در ظرف دیگه تمام مواد خمیر به جز آرد را ترکیب کرده بعدخمیر مایه عمل آمده رو افزوده و مخلوط میکنیم.در نهایت آردراکم کم میریزیم و هم میزنیم تا خمیر مناسبی بدست بیاد که بدست نچسبه.ممکنه با توجه به نوع آرد، آرد بیشتر یا کمتر از دستور مصرف بشه.خمیر را ورز داده و روش رو پوشونده و کنار میذاریم تا حجم شد و برابر بشه (تقریبا ۱ ساعت )بعد پف خمیر را گرفته کمی ورز میدیم و از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته یک قاشق از مواد میانی میذاریم بادست گردکنید و روی اونو باوردنه کمی صاف کرده و مهربزنید.دوباره۲۰دقیقه استراحت داده بعد رومال زده ودر فرگرم شده.بادرجه۱۸۰درجه به مدت ۳۵دقیقه بپزید.برای تهیه موادمیانی همه رو جزکره درظرفمناسبی ترکیب کرده وروی حرارت بذارید و بهم بزنید تا غلیظ بشه درآخرکره را اضافه کرده وخوب بهم بزنید.