02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان مغزدار زنجبیلی
نان مغزدار زنجبیلی

نان مغزدار زنجبیلی

مواداولیه:👇

·        خمیر مایه:۱ق غ

·        آب :۱/۴پ

·        شکر:۲ق غ

·        نمک نوک ق چ

·        روغن مایع:۱/۲پ

·        ماست پرچرب:۱پ

·        زنجبیل:۱ق غ

·        پودر هل:۱ق چ

·        تخم مرغ:۲عدد

·        آرد:۴۰۰_۴۵۰گرم

·        مواد میانی:

·        کره:۵۰گرم؛آرد:۵ق غ؛زعفران دمکرده :۱ق غ؛گلاب: ۵ق غ؛عسل۲ق غ

·        رومال:

·        زرده تخم مرغ:۱عدد

·        روغن مایع:۱ق غ

·        زعفران دم کرده:۱ق غ

 

تهیه🧑‍🍳

همه مواد رومال روبا هم ترکیب کنید.خمیر مایه وشکر و آب ولرمرا مخلوط کرده و کنار میذاریم تا عمل بیاد.در ظرف دیگه تمام مواد خمیر به جز آرد را ترکیب کرده بعدخمیر مایه عمل آمده رو افزوده و مخلوط میکنیم.در نهایت آردراکم کم میریزیم و هم میزنیم تا خمیر مناسبی بدست بیاد که بدست نچسبه.ممکنه با توجه به نوع آرد، آرد بیشتر یا کمتر از دستور مصرف بشه.خمیر را ورز داده و روش رو پوشونده و کنار میذاریم تا حجم شد و برابر بشه (تقریبا ۱ ساعت )بعد پف خمیر را گرفته کمی ورز میدیم و از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته یک قاشق از مواد میانی میذاریم  بادست  گردکنید و روی اونو باوردنه کمی صاف کرده و مهربزنید.دوباره۲۰دقیقه استراحت داده بعد رومال زده ودر فرگرم شده.بادرجه۱۸۰درجه به مدت ۳۵دقیقه بپزید.برای تهیه موادمیانی همه رو جزکره درظرفمناسبی ترکیب کرده وروی حرارت بذارید و بهم بزنید تا غلیظ بشه درآخرکره را اضافه کرده وخوب بهم بزنید.