کیک دبل چاکلت🍫
مواد لازم👉
· 2عدد تخم مرغ
· شکر ۱ لیوان(دسته دار)
· روغن مایع نصف لیوان
· شیرنصف لیوان
· ب پ ۳ ق چ
· پودر کاکائو ۳ ق غ
· لیوان آرد ۱/۵ لیوان
· فندق خرد شده برای تزیین وداخل کیک نصف لیوان
· شکلات چیپسی ۱ لیوان
👈طرز تهیه 👉
تخم مرغ و شکر رابا همزن خوب زده تا کرم رنگ بشه. بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم و دوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم و بالیسک هم می زنیم.در این جا ۲ ق غ سس شکلاتی اضافه کنید و مواد را درحد مخلوط شدن هم بزنید. مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم و با مواد مایع با لیسک به صورت دورانی بهم میزنیم. فررا از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را درقالبی که کف و کناره های ان را باروغن چرب کرده ایم میریزیم و در فر میذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه. کیک را که ازفر درآوردین اجازه بدین کمی ازگرمی بیفته وبعد با سس شکلات و فندق خردشده تزیین کنید .برای تهیه سس؛شکلات چیپسی رو بن ماری کنید و بعد از ذوب شدن ۲ ق غ روغن مایع اضافه کرده و خوب بهم بزنید.
نوش جان🌸