02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پاناکوتا اناری
پاناکوتا اناری

پاناکوتااناری

یک دسرشیک ویژه

مواداولیه👇

·        ژله انار یک بسته

·        ژله کیوی یک بسته

·        شیر چهار لیوان

·        وانیل نوک ق چ

·        پودر ژلاتین دو ق غ

·        شکر یک لیوان

·        دانه انار یک لیوان

·        لیوان یک بارمصرف 

·        خلال پسته دوق غ

·        خامه صبحانه یک بسته

تهیه👇

 

ابتدا شیرو شکر را مخلوط کرده و با شعله کم روی حرارت گذاشته و چند دقیقه هم بزنید تا شکرحل بشه. بعد پودر ژلاتین رو اضافه کنید و باهمزن دستی مرتب هم بزنید تا یک دست بشه؛ درمرحله آخر وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید ومایه رو از روی حرارت بردارید. خامه را روی بخار کتری بذارین و مرتب هم بزنید تا روان بشه و  به مایه قبلی اضافه کنید. بعدمایه دسر رواز صافی رد کنید تایک دست بشه و اجازه بدین  تا از حرارت بیفته.  ژله انار رو در یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و بنماری کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و اجازه بدین تا از حرارت بیفته. لیوان ها را با روغن چرب کرده دانه های انار و خلال پسته را کف لیوان بریزید و باقاشق از مایه ژله انار روش بریزید و  به مدت بیست دقیقه داخل یخچال بذارید تانیم بند بشه. بعد از یخچال خارج کرده و مایه شیری روبریزید. دوباره برای ۱ ساعت داخل یخچال بذارین. درآخرین مرحله پودر ژله کیوی را با یک و نیم لیوان آبجوش حل کرده وبن ماری کنید و بذارید کاملا سردبشه و قاشق قاشق روی لایه وسط  بریزید و دوباره بذارید داخل یخچال تا کاملا سفت بشه.حالا لیوانها را از یخچال بیرون بیارید وژله رو با نوک چاقو از دیواره ها جدا کرده کف ظرف سرو را کمی مرطوب کرده و ژله ها رو برگردانید به دلخواه تزیین کنید

🌸نکته

این دسر رو می تونید با انواع میوه ها و پودر ژله های مختلف درست کنید.