02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پاناکوتا انار
پاناکوتا انار

پاناکوتاانار

مواد لازم:

·        خامه: ۱پاکت ۲۵۰میلی لیتر

·        شیر:یک و نیم پیمانه

·        شکر ۱/۲پیمانه

·        پودر ژلاتین: ۳ ق غ سرپر

·        وانیل: نوک ق چ(خیلی کم)

·        آب انار: ۱ لیوان

تهیه👇

 

شير و خامه و شكر را مخلوط ميكنيم و در قابلمه ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم ، تا حدي كه خامه آب بشه و شير يك جوش کوچولو بخوره. پودر ژلاتين را با۱/۳پيمانه آب سرد مخلوط ميكنيم و روی بخار کتری ميذاريم و هم می زنیم تاژلاتين كاملاً حل و شفاف بشه بعد به مخلوط شكر و شير و خامه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و درآخرآب انار را اضافه کنید. بعد قالب مونو کمی چرب میکنیم و مایه روتوش می ریزیم وبرای۳_۴ ساعت توی یخچال می ذاریم

 تا ببنده به ،بعد با یه چاقو از لبه های قالب دورتا دور آزاد کنید و پاناکوتا رو به ظرف سرو برگردونید و تازمان سرو در یخچال نگه دارین.

نوش جان🌺