پاناکوتاانار
مواد لازم:
· خامه: ۱پاکت ۲۵۰میلی لیتر
· شیر:یک و نیم پیمانه
· شکر ۱/۲پیمانه
· پودر ژلاتین: ۳ ق غ سرپر
· وانیل: نوک ق چ(خیلی کم)
· آب انار: ۱ لیوان
تهیه👇
شير و خامه و شكر را مخلوط ميكنيم و در قابلمه ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم ، تا حدي كه خامه آب بشه و شير يك جوش کوچولو بخوره. پودر ژلاتين را با۱/۳پيمانه آب سرد مخلوط ميكنيم و روی بخار کتری ميذاريم و هم می زنیم تاژلاتين كاملاً حل و شفاف بشه بعد به مخلوط شكر و شير و خامه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و درآخرآب انار را اضافه کنید. بعد قالب مونو کمی چرب میکنیم و مایه روتوش می ریزیم وبرای۳_۴ ساعت توی یخچال می ذاریم
تا ببنده به ،بعد با یه چاقو از لبه های قالب دورتا دور آزاد کنید و پاناکوتا رو به ظرف سرو برگردونید و تازمان سرو در یخچال نگه دارین.
نوش جان🌺