پنکیک پفی
چی آماده کنیم؟
آرد دو لیوان سرخالی
شیرولرم یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ متوسط ۳عدد
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری سرپر
شکر یک سوملیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
📝طرز تهیه:
آرد وبکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. و یکبار الک کنید .
سفیده تخم مرغ را در یک ظرف تمیز با همزن بزنید تا کاملا پف کرده و دوقاشق غذاخوری از شکرمون رو بهش اضافه میکنم و هم میزنیم تا پفی و باصطلاح ابری بشه.درکاسه ای دیگه زرده تخم مرغ و بقیه ی شکر و وانیل رو مخلوط و خوب هم زده تا سفید رنگ و کشدار بشه .روغن و شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.آرد و بیکینگ پودر الک شده را در دو مرحله به مخلوط اضافه کنید و بالیسک یا قاشق چوبی هم بزنید و بعد از کمی هم زدن سفیده پف کرده را اضافه کنید با لیسک و بصورت دورانی و فقط دریک جهت همزدن رو ادامه بدید تا مایه پنکیک کاملا یک دست بشه.
(مراقب باشید پف سفیده نخوابه )در یک جهت زیر و رو کنید .یکتابه نچسب و بدون خش را بدون چرب کردن روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی داغ بشه از موادپنکیک داخل تابه بریزید (من دو ملاقه کوچیک ریختم) این مقدار کافیه چون پنکیک در حین پخت پف میکنه و اگر زیاد بریزید ممکنه وسط پنکیک تون خام بمونه. ( البته یکی دو تا که بزنید اندازه دستتون میاد )
درتابه رو میذاریم و ۴ دقیقه با حرارت ملایم اجازه میدهیم پنکیک پخته بشه(درتابه رو تا پایان۴_۵ دقیقه برندارید چون پفش میخوابه)
یک روی پنکیک که سرخ شد برگردونید، تا طرف دیگر پنکیک هم سرخ بشه.این پنکیک را به صورت گرم یا سرد برای صبحانه یا عصرانه به همراه خامه و عسل یا مربا می توانید میل نمایید.این مقدار مواد برای ده عدد پنکیک مناسبه.