02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دونات لقمه ای
دونات لقمه ای

 

دونات لقمه ای

📝چی لازم داریم؟

·        2 و نیم لیوان :آردسفید

·        روغن مایع برای سرخ کردن:به اندازه کافی

·        3 ق غ :شکر

·        1 لیوان: شیر گرم

·        1 عدد: تخم مرغ

·        50 گرم :کره نرم( 3 ق .غ )

·        1ق .غ :مایه خمیرفوری

·        1 ق .م :بکینگ پودر

·        1/2 ق چ وانیل

 

         👩🏻‍🍳طرز تهیه:

اول آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده وسه بارالک کرده وآماده نگه میداریم.بعد کره وشکر و شیر را مخلوط کرده بادورمتوسط همزن چند دقیقه میزنیم تاکرم رنگ بشه.حالا نوبت تخم مرغ و وانیله که به مایه اضافه کنیم وبازچند دورخوب مخلوط بشه.حالامایه خمیر رو توی نیم لیوان آب ولرم ریخته ویه نعلبکی روش میذاریم وده دقیقه استراحت میدیم تا پف کرده وآماده بشه.حالااین مایه خمیرعمل اومده روبه مایه شکر و تخم مرغ اضافه کرده و بالیسک چند باربهم میزنیم تا یکدست بشه.بعد آرد را کم کم به این مایه آماده اضافه کرده و بصورت دورانی بهم میزنیم تا خمیریک دست بشه.حالا دستون روچرب کرده و5 دقیقه خمیر و  ورز بدید تا خمیر بدست نچسبه. بعد ظرفی را با روغن مایع کامل چرب کنید و خمیر را پشت و رو چرب کنید و در ظرف بگذارید روی آن را باسلفون بپوشانید و حوله ای روی آن قرار بدید و در جای گرم به مدت حداقل دوساعت استراحت بدید تا حجیم بشه .بعد از استراحت خمیر رادوباره کمی ورز بدید و پهن کنید و به اندازه دلخواه قالب بزنید من با ماسوره نون خامه ای قالب زدم خمیرهای قالب زده رونیم ساعت دوباره استراحت بدید و بعد توی ظرف گودباروغن مایع فراوان سرخ کنید  .

      نکته:

شعله در زمان سرخ کردن شیرینی باید خیلی ملایم باشه تاخمیرها مغز پخت و برشته بشن. دونات هارا توی یه توری میذاریم تا خنک بشن و روغن اضافی اون خارج بشه.حالا این شیرینی های خوشگل و خوشمزه باشیره انگور یا خرما و یاشکلات ذوب شده تزیین و نوش جان کنید.