لوکوم انگور
موادلازم
· آب انگور سیاه ۲لیوان دسته دار فرانسوی
· شکر ۸۵گرم
· نشاسته گل ۵۰گرم(یا نشاسته گندم همونی که دونه درشته پودرشکنید واستفاده کنید)
· کره ۲۵گرم
· وانیل ۱/۲ق چ
· پودر نارگیل به میزان لازم
تهیه👇
آب انگور،شکر،پودر نشاسته را باهم خوب مخلوط کنید،روی حرارت ملایم بذارید،مدام هم بزنید تا بجوشه و به غلظت برسه بعد وانیل وکره رو اضافه کنید ومخلوط کنید .
از رو حرارت بردارید در دمای محیط۲۰ دقیقه زمان بدید تا کمی خنک بشه ودر این فاصله باید زود زود هم بزنید رویه نگیره.
لیوان های باریک وبلندی انتخاب کنید (قطر دهانه وته لیوان یکی باشه)داخل لیوانها را با آب خیس کنید و مایه را داخلش بریزید وبذارید تو یخچال تا ببنده.
داخل ظرفی پودر نارگیل بریزید،با دست لبه های لیوان را آزاد کنید و تکون بدید راحت از لیوان خارج میشه تو پودر نارگیل بغلتونید وبرش بزنید خوب آغشته به پودر نارگیل کنید ونوشجان 😘
نکات:
اگه بخواین دسرتون قالبی دربیاد باید حتما نشاسته گل یا گندم بریزید.مایه دسر حتما باید کمی خنک بشه بعد داخل لیوانها بریزید.لیوانها رو لازم نیست با روغن چرب کنید با آب خیس بشه کافیه.از آب میوه های دیگه هم میتونید استفاده کنید مثل آب پرتقال_سیب_هویج_گیلاس و...فقط اگه از آب پرتقال استفاده کردید بهتره صنعتی باشه،خودتون آب پرتقال و بگیرید چون حرارت آب پرتقال روتلخ میکنه.