02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کماج تابه ای
کماج تابه ای

کماج تابه ای

 

·        آرد برنج ۱ لیوان(دسته دار فرانسوی)

·        آرد سفید قنادی(یا آردگندم)۱ ق غ

·        تخم مرغ 2  عدد

·        شکر نصف لیوان

·        ماست  دو ق غ

·        بکینگ پودر یک ق چ

·        گلاب یک چهارم لیوان

·        زعفران ساییده 1 ق چ

·        پودر هل کمی

·        شیر یک چهارم لیوان

·        پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری

·        روغن مایع برای سرخ کردن مقدارلازم

         شروع👇

ابتدا آرد برنج و آردگندم الک شده را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکرآب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارترا کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه(چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید).میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید.

نوش جان