سس انار
یه سس خوشمزه وخوش رنگه که غذا وانواع سالاد را بسیارلذیذ میکنه.
این سس خوش طعم را برای تزیین انواع کیک یا بستنی یا کنار برخی سالادها، استیک ، مرغ یا گوشت یا انواع غذاهای گوشتی ،دریایی وجوجه کباب میشه استفاده کرد.
الان فصل اناره و زمان خیلی مناسبیه برای فریز کردن انارهای ترش و درستکردن رب انارو یا سس انار، پس دست به کار بشین 👌
من مقداری انار ترش داشتم که همه اش رو دون کردم تقریبا سه کیلو شد.با یک فنجان آب روی حرارت زیاد گذاشتم تا بجوشه و نرم بشه، بعد از خنک شدن از صافی رد کردم و آبشوگرفتم.
برای هر لیوان آب انار ترش یک ونیم قاشق غ شکر و نصف قاشق چ نشاسته ذرت ریختم و مخلوط کردم، مقدار شکر بستگی به میزان ترشی انارتونداره ، وقتی هم زدید بچشید و شکرش رو اندازه کنید .
آب انار رو گذاشتم را گاز با شعله متوسط و مدام کفهای روش روبرداشتم ، این کار باعث میشه در نهایت سس انار خیلی خوش رنگو شفاف بشه .
سس باید اینقدر بجوشه که حجمش تقریبابه یک چهارم برسه ، من با شعله خیلی کم گذاشتم تا غلیظ بشه مقداری از سس رو چند دقیقه بذارید تو یخچال اگر غلیظ شده بودآماده است . الان شما سسی دارید که کنار اکبر جوجه خیلی خوشمزه میشه 👌
سس انار یک چاشنی عالی برای سالاد طعم دهنده بسیار خوبی برای انواع خورش مثل فسنجون یا مرغ و آلو یا در کنار استیک گزینه بسیار خوبیه 👌توجه داشته باشید سس انار با رب انار فرق داره.