02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی لوتکا
شیرینی لوتکا

شیرینی لوتکا

 

این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار با استفاده از خلال بادام و کنجد و شیره ی انگور تزیین میشه و به خاطر مغز کرم داری که داره خیلی خوش بافت و هلوه

 

موادمیانی

کره+ روغن جامد ۲۰۰ گرم

آرد ۲۰۰ گرم

شکر ۵ ق غ

 

مواد خمیر👇

آرد ۳۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

خامه فرم گرفته۱۰۰ گرم

شیر ۴۰ گرم(۴ ق غ)

شکر ۵ ق غ

روغن مایع ۲۰ گرم(۲ق غ)

گلاب ۴۰گرم(۴ ق غ)

وانیل ۱/۲ ق چ

کمی خلال بادام

کمی کنجد

کمی شیره انگور

تهیه👩🍳

 

ابتدا آرد را الک کرده و روغن مایع رو داخلش  ریخته وهم می زنیم تا همه آرد یک دست ولطیف بشه. بعد توی ظرف مناسبی تخم مرغ+وانیل+شکر+خامه فرم گرفته+گلاب روهم میزنیم تا یک دست بشه؛آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا یک دست بشه؛ بعد شیر را کم کم اضافه و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر را روی سطح صاف منتقل کنید و با دست #چرب ۱۰ دقیقه ورز بدین تا یک دست و لطیف بشه. روی خمیرپلاستیک بکشید تا مغزی میانی رو آماده کنید.

 

لایه میانی

کره+روغن را ذوب کرده و آردالکشده و شکر را به یکباره توی روغن بریزید و همبزنید تا یکدست بشه.

 بعد داخل نایلون بازش میکنیم .

خمیرشیرینی را روی سطح کار باز میکنیم لایی را بین خمیر قرار میدیم و با کمک  نایلون رول می کنیم و۳۰دقیقه تو یخچال استراحت میدیم و بعد اونو برش میزنیم

و کنار هم داخل سینی فر(که باکاغذ روغنی پوشیده شده میچینیم )و روی آن را با شیره انگور رومال و یبا خلال بادام و یا کنجد تزئین می کنیم و درفر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم.

نکته :

این شیرینی دربعضی دستورها شکر ندارهو درآخر برای شیرین کردن از شهد ولرم استفاده  میشه.