شیرینی لوتکا
این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار با استفاده از خلال بادام و کنجد و شیره ی انگور تزیین میشه و به خاطر مغز کرم داری که داره خیلی خوش بافت و هلوه
موادمیانی
کره+ روغن جامد ۲۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
شکر ۵ ق غ
مواد خمیر👇
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
خامه فرم گرفته۱۰۰ گرم
شیر ۴۰ گرم(۴ ق غ)
شکر ۵ ق غ
روغن مایع ۲۰ گرم(۲ق غ)
گلاب ۴۰گرم(۴ ق غ)
وانیل ۱/۲ ق چ
کمی خلال بادام
کمی کنجد
کمی شیره انگور
تهیه👩🍳
ابتدا آرد را الک کرده و روغن مایع رو داخلش ریخته وهم می زنیم تا همه آرد یک دست ولطیف بشه. بعد توی ظرف مناسبی تخم مرغ+وانیل+شکر+خامه فرم گرفته+گلاب روهم میزنیم تا یک دست بشه؛آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا یک دست بشه؛ بعد شیر را کم کم اضافه و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر را روی سطح صاف منتقل کنید و با دست #چرب ۱۰ دقیقه ورز بدین تا یک دست و لطیف بشه. روی خمیرپلاستیک بکشید تا مغزی میانی رو آماده کنید.
لایه میانی
کره+روغن را ذوب کرده و آردالکشده و شکر را به یکباره توی روغن بریزید و همبزنید تا یکدست بشه.
بعد داخل نایلون بازش میکنیم .
خمیرشیرینی را روی سطح کار باز میکنیم لایی را بین خمیر قرار میدیم و با کمک نایلون رول می کنیم و۳۰دقیقه تو یخچال استراحت میدیم و بعد اونو برش میزنیم
و کنار هم داخل سینی فر(که باکاغذ روغنی پوشیده شده میچینیم )و روی آن را با شیره انگور رومال و یبا خلال بادام و یا کنجد تزئین می کنیم و درفر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم.
نکته :
این شیرینی دربعضی دستورها شکر ندارهو درآخر برای شیرین کردن از شهد ولرم استفاده میشه.