کلوچه افغانی
سه عدد تخم مرغ را بایک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل ده دقیقه با همزن برقی بزنید بعد از ده دقیقه یک دوم لیوان روغن مایع اضافه و همینطور سه ق غ شیر 3 و 1/2 لیوان آرد را الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید وبانوک انگشتان خمیر کنید. یک ق غ بکینگ پودر هم افزوده و بقیه ی آرد روهم کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیر جمع بشه. خمیر این کلوچه کمی چسبنده است. روی سطح کار آرد پاشی کنید و چند دقیقه خمیر را ورز بدین .بعد داخل نایلون نیم ساعت استراحت بدین ( احتیاج به یخچال نیست ) بعد از نیم ساعت بین دو تکه کاغذ روغنی خمیر را به کمک وردنه باز کنید. به قطر نیم سانت و با کاتر گرد قالب بزنید و به سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید منتقل کنید و با زرده که بادو قاشق شیر رقیق کرده اید رومال کنید و به کمک چنگال روی کلوچه ها خط بندازید فر را از قبل با دمای 200 درجه گرم کنید و هشت تاده دقیقه بپزید. بعد از هشت دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کلوچه ها طلایی بشه بعد ازپخت بذارید داخل سینی کامل سرد بشه در صورت تمایل میتونید از پودر هل هم استفاده کنید. اضافه شد :
👇نکته مهم
این خمیر کمی چسبناکه لطفا بهش آرد اضافه نکنید. فقط روی میز کارتون آرد بپاشید و همینطور روی خمیر و کاتر بزنید و به کمک کاتر بلند کنید و داخل سینی بذارید.
خیلی خوشمزه و ترده😋