کیک نارنگی 🍊
چی لازم داریم؟
· یک ونیم لیوان آردسفید(۲۲۰گرم)
· ۴ ق غ نشاسته ذرت(۳۰گرم)
· ۳ تخم مرغ متوسط
· یک لیوان سرخالی شکر(۱۸۰گرم)
· نصف لیوان ماست شیرین(۱۲۵میلی لیتر)
· ۱۰۰گرم کره آب شده
· ۴ ق غ آب نارنگی تازه (۶۰ میلی لیتر)
· مقداری پوست نارنگی رنده شده
· ۲/۵ ق چ بکینگ پودر(۱۰گرم)
· *لیوان دسته دارفرانسه*
🍊روش تهیه:
در کاسه ای، تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین با همزن تا پفی و سبک بشه. ماست رو اضافه کنید و بزنین،آرد، بکینگ پودر و نشاسته رو الک کنین و نصفش و اضافه کنید، بعد آب نارنگی رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد بقیه مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و با لیسک زیر و رو کنین، حالا کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین، در آخر پوست نارنگی رو اضافه کنید و مخلوط کنین، داخل قالب 22 سانتی متری چرب شده بریزین و در فر گرم شده 180 درجه،45-50دقیقه بپزین، باید در آخر های پخت، تست کنین شاید زودتر بپزه، بعد از سرد شدن، پودرقند روش الک کنین.
🍊نوش جان