شیرینی رول خرمایی
⬇مواد لازم
· 250 گرم کره آب شده
· 1 لیوان شیر
· 1 لیوان پودر قند
· 1 ق غ مخلوط دارچین زنجبیل ، رازیانه ،
· سفیده تخم مرغ 1عدد
· 1 ق غ مخمر خشک
· 1 قاشق غذاخوری نوشابه
· آرد به اندازه کافی
· 2 زرده تخم مرغ
· نصف فنجان شیره
· 1 مشت کنجد
⬇مواد داخلی:
· یک لیوان خرمای نرم بدون هسته
· 1 قاشق غذاخوری کره
· 1ق غ دارچین
· نصف لیوان آب
· کمی گردوی خردشده
تهیه👇
مخمر را به شیر گرم اضافه کنید روشو بپوشونید تا عمل بیاد. کره آب شده و تخم مرغ ها (سفیده وزرده ها),نوشابه ،شیره،پودر قند و مخلوط ادویه را باهم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست بشه.سپس همه مواد رو به آرد اضافه کنید تا و آرام آرام مخلوط کنید تا خمیری نرم شکل بگیره. یک ساعت به خمیر درظرف پوشیده استراحت میدهیم. پس از یک ساعت ابتدا پف خمیر را بگیرید و خمیر به قطعات اندازه پرتقال متوسط تقسیم کنید هر قطعه را روی سطح آردپاشی شده بایک وردنه باز کنید. خرما را با کره تفت داده و گردو و دارچین را اضافه کرده و آب را به آن اضافه کنید وهم بزنید تا یکدست بشه. خرما رو باقاشق در وسط هر خمیر قرار بدین وخمیرها را به آرامی یا با کمک کیسه فریزر رول کنید، رولها را باچاقوی چرب شده برش بدین.
زرده تخم مرغ را باکمی زعفران بزنید و روی شیرینی ها را رومال کنید و کنجد بپاشید و درسینی (باکاغذ روغنی) بافاصله بچینید. سینی رو درفرگرم به مدت 25 دقیقه در دمای 170 درجه بذارین.
❤نوش جان