مرباپوست هندوانه
موادلازم
· پوست هندوانه۲۵۰ گرم
· شکر ۵۰۰ گرم
· گلاب نصف لیوان
· آب نصف لیوان
· چند قطره آبلیمو
تهیه:👇
پوست سفید هندوانه رو از پوست سبز تا اونجا که میشه حتی قسمتهای صورتی پوست را هم جدا میکنیم ،پوست سفید را به شکل خلالی ،نگینی ؛ خرد کرده یا قالب میزنیم. پوستهای خردشده را با کمی آب میجوشونیم وپس از چند درصافی می ریزیم. بعد داخل ظرف مناسبی ریخته و شکر و گلاب و آب را اضافه میکنیم به همراه چند قطره آبلیمو و میزاریم ریزبجوشه و غلیظ بشه. بعد پخت میزاریم کاملا سرد بشه سپس داخل ظرف شیشه ای دردار میریزیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم.
🌸میتونیدازکمی زعفران هم استفاده کنید.
❤تمام