02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
مرباپوست هندوانه
مرباپوست هندوانه

مرباپوست هندوانه

موادلازم

·        پوست هندوانه۲۵۰ گرم

·        شکر ۵۰۰ گرم

·        گلاب نصف لیوان

·        آب نصف لیوان

·        چند قطره آبلیمو

تهیه:👇

پوست سفید هندوانه رو از پوست سبز تا اونجا که میشه حتی قسمتهای صورتی پوست را هم جدا میکنیم ،پوست سفید را به شکل خلالی ،نگینی ؛ خرد کرده یا قالب میزنیم. پوستهای خردشده را با کمی آب میجوشونیم  وپس از چند درصافی می ریزیم. بعد داخل ظرف مناسبی ریخته و شکر و گلاب و آب را اضافه میکنیم به همراه چند قطره آبلیمو و میزاریم ریزبجوشه و غلیظ بشه. بعد پخت میزاریم کاملا سرد بشه سپس داخل ظرف شیشه ای دردار میریزیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم.

🌸میتونیدازکمی زعفران هم استفاده کنید.

تمام