ژله اناروبستنی
برای تهیه این دسر ابتدا یهو بسته پودر ژله انار را با ۱/۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل بشه. وقتی کمی هم زدید، ظرف را روی کتری گذاشته و به روش بنماری حل کنید تا پودر ژله ته ظرف نچسبد و شبیه پاستیل نشه.وقتی ژله کاملا حل شد،از روی حرارت بردارید و بستنی نرم رابه آن اضافه کنید و هم بزنید. سعی کنید فقط در حد مخلوط شدن بستنی، ترکیب را هم بزنید تا کف روی آن از بین نره چون میخواهیم یک ژله دولایه درست کنیم.مخلوط را داخل ظرف سرو ریخته و داخل یخچال قرار بدین تا سفت بشه. ژله بستنی شما بعد از ۳_۴ ساعت آماده است.میتوانید ژله بستنی انار را بعد از برگرداندن در ظرف سرو، بادانههای انار تزیین کنید.