02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک ارده
کیک ارده

کیک ارده

مواد لازم برای کیک:

·        ۴ تخم مرغ هم دمای اتاق

·        ۱ و ۱/۸ پیمانه شکر

·        ۱ پیمانه شیر هم دمای اتاق

·        حدود ۱/۴ پیمانه روغن مایع

·        حدود ۳/۴ پیمانه ارده

·        نیم پیمانه فندق خرد شده

·        نیم پیمانه کادایف تفتداده شده(اختیاری)

·        وانیل

·        ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

·        ۱ قاشق چای خوری پر، پودردارچین

·        ۲ و ۱/۸ پیمانه آرد یا بیشتر

 

مواد لازم برای سس ارده:

·        ۳/۴ پیمانه ارده

·        ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر

 

👇دستور تهیه:

قالب میان تهی دلخواه را با کمک فرچه، با ارده بخوبی چرب کنین و کنجد بپاشین.برای کیک، تخم مرغ ها را با شکر اونقدر هم بزنین تا پفی و کشدار بشه بعد روغن، ارده، وانیل و شیر را اضافه و مخلوط کنید . بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که ۲ بار الک کردین را اضافه کنین و بالیسک زیرو را کنید تا گلوله ای در آردنمونه بعد به اختیار ، کادایف و فندق بوداده رو اضافه کنین و بالیسک به آرامی زیرو رو کنید .مخلوط رو داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۵-۳۰ دقیقه یا بیشتر بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج بشه.

برای سس:

 ارده و پودر شکرو مخلوط کنین. برای داشتن سس غلیظ تر، مجبورید پودر شکرشو بیشتر کنین.

o      میتونین سس نریزین.

توجه: دمای فر رو بیشتر نکنین که زودتربپزه.