کیک ارده
مواد لازم برای کیک:
· ۴ تخم مرغ هم دمای اتاق
· ۱ و ۱/۸ پیمانه شکر
· ۱ پیمانه شیر هم دمای اتاق
· حدود ۱/۴ پیمانه روغن مایع
· حدود ۳/۴ پیمانه ارده
· نیم پیمانه فندق خرد شده
· نیم پیمانه کادایف تفتداده شده(اختیاری)
· وانیل
· ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
· ۱ قاشق چای خوری پر، پودردارچین
· ۲ و ۱/۸ پیمانه آرد یا بیشتر
مواد لازم برای سس ارده:
· ۳/۴ پیمانه ارده
· ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر
👇دستور تهیه:
قالب میان تهی دلخواه را با کمک فرچه، با ارده بخوبی چرب کنین و کنجد بپاشین.برای کیک، تخم مرغ ها را با شکر اونقدر هم بزنین تا پفی و کشدار بشه بعد روغن، ارده، وانیل و شیر را اضافه و مخلوط کنید . بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که ۲ بار الک کردین را اضافه کنین و بالیسک زیرو را کنید تا گلوله ای در آردنمونه بعد به اختیار ، کادایف و فندق بوداده رو اضافه کنین و بالیسک به آرامی زیرو رو کنید .مخلوط رو داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۵-۳۰ دقیقه یا بیشتر بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج بشه.
برای سس:
ارده و پودر شکرو مخلوط کنین. برای داشتن سس غلیظ تر، مجبورید پودر شکرشو بیشتر کنین.
o میتونین سس نریزین.
توجه: دمای فر رو بیشتر نکنین که زودتربپزه.