02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
باقلواباشیرعسلی
باقلواباشیرعسلی

سلام دوستای خوبم

روزتون بخیر

امروز  یه شیرینی فوق العاده آسون براتون آوردم باخمیرآماده

#باقلوا با شیرعسلی

🌸مواد لازم

·        خمیر باقلوا یک بسته

·        کره ۱۵۰گرم+۵۰گرم روغن مایع

·        گردویا پسته ریزخردشده نصف پیمانه

·        ۱ق غ مخلوط دارچین و پودرهل

#شهد

·        شکر یک  پیمانه

·        آب +گلاب یک پیمانه 

·        شیرعسلی ۷ق غ پر

·        آبلیموی تازه ۱ق چ

اول شهد رو‌درست کنید:

همه مواد رو باهم ترکیب کنید بذارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا شکر حل بشه ، شروع به جوشیدن کرد ،شعله روکم کنید پنجد قیقه زمان بدید و بعد برش دارید ،حالا کره و روغن مایع روبذارید روی حرارت کم تا آب بشه خمیر را از پوشش دربیارید ،خمیر باقلوا به هوا خیلی حساسه وسریع خشک میشن پس دستمال کنار دستتون داشته باشید که روشون و بپوشونید ، قالب احتیاج به چرب کردن نداره ، نصف خمیر را برای زیر کار استفاده می کنیم ، قالب را بذارید روی خمیر و به شکل دایره برش بزنید و بعد بندازید داخل قالب و بقیه اضافه خمیرها را هم همچنین بچینید داخلش، اصلا این قسمت مهم نیست ولی تمیز کار کنید بهتره😍،  باته لیوان خوب فشار بدید بعد با قاشق روش از مخلوط روغن آب شده بریزید وآجیل و ادویه بپاشید ، حالا نصف بقیه خمیر رو دایره برش بزنید و ورق ورق با حوصله داخل قالب بندازید ولی این دفعه هر لایه یا دوتا یکی رو خوب با روغن چربش کنید و ورق بعدی رو روش بندازید ، راستی خمیر رو جوری برش بزنید که یه دایره ازش دربیاد و بقیه تکه های خمیر رو هم روش بچینید ، هرچقدر تعداد لایه ها بیشتر باشه قشنگتره و بعد با این روش خمیر رو دور ریز نکردیم ، لایه آخر رو که گذاشتید دوباره خوب روغن روش میدید وباچاقوی تیز به شکل مثلثی برش بزنید و بعد بین خط های برش هم کره بریزید و‌داخل فر از قبل گرم شده ۲۰۰درجه به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه بذارین  ، اگه ظرفتون شیشه ای باشه که زیرش کاملا مشخصه و اگه روش هم رنگ نگرفت گریل رو حتما روشن کنید تا روش هم طلایی بشه ولی تو مرحله گریل حتما کنارش باشید که سریع ممکنه رنگ بگیره و بسوزه ،وقتی ازفربیرون آوردید ده دقیقه صبر کنید و بعد شهد ولرم رو تو چند مرحله بهش اضافه کنید و دو ساعت بهش استراحت بدید و بعد آماده سرو است.

چای تازه دم یادتون نره😉