نان رولی👌
🔸مواد لازم :
· ۴ ق غ شکر
· یک ق غ خمیر مایه فوری
· یک لیوان شیر ولرم
· ۲ عدد تخم مرغ
· ۱/۴لیوان روغن مایع
· نوک ق چ نمک
· حدودا ۴لیوان آردسفید قنادی(برای من سه و نیم لیوان مصرف شد ) کم کم بریزید تا خمیر به دست نچسبه= بیشترنریزید نان سفت میشه
· کمی پودر نارگیل و شکر و دارچین برای وسط خمیر
· ۳۰ گرم کره نرم شده
· یک عدد زرده و کمیزعفران برای رومال
· چند قاشق عسل رقیق شده گرم شده برای رومال بعد از پخت
🔹طرز تهیه:
یک ق غ شکر و خمیرمایه رو با شیر ولرم و نمک در کاسه مخلوط کرده و ۱۰ ثانیه هم بزنید و روشو بپوشونید و۱۰ دقیقه استراحت بدین تا عمل بیاد و کف کنه .
🌸نکته:
حتما باید خمیرمایه تازه باشه وگرنه نون سفت میشه و حجیم نمیشه.
در کاسه ای جداگانه تخم مرغ و شکر و روغن را یک دقیقه هم بزنید بعد خمیرمایه عمل آمده و آرد الک شده روکم کم اضافه و ابتدا با لیسک و بعد با دست چرب ورز بدین تا خمیرلطیفی که بدست نمی چسبه درست بشه.
❌ ورز دادن خیلی خیلی مهمه
❌ سعی کنید با ورز دادن ، چسبندگی خمیررو بگیرید تا نانتون خیلی پف کنه ،آرد زیادی نریزید.
خمیر رو در کاسه چرب شده بذارید و روشو بپوشونید و یک ساعت در محیط استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه.
پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار به قطر نیم سانت پهن کنید ، روشو با کره ذوب شده رومال کنید ، شکر سفید یا قهوه ای دارچین و نارگیل یا مغزیجات دلخواه بپاشید و بصورت نوار به اندازه های دلخواه برش بزنید و رول کنید . داخل قالب ۳۰ در ۴۰ که چرب و کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و رومال زرده و زعفران بزنید و در فر یا توستر طبقه وسط درجه ۱۸۰ بیست دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه حرارت بالا(گریل کنید)
بعد از پخت بلافاصله روش و با عسل رقیق شده گرم شده رومال کنید و نارگیل بپاشید.
نوش جان