02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان رولی 👌
نان رولی 👌

نان رولی👌

 

🔸مواد لازم :

 

·        ۴ ق غ  شکر

·        یک ق غ خمیر مایه فوری

·        یک لیوان شیر ولرم

·        ۲ عدد تخم مرغ

·        ۱/۴لیوان روغن مایع

·        نوک ق چ نمک

·        حدودا ۴لیوان آردسفید قنادی(برای من سه و نیم لیوان مصرف شد ) کم کم بریزید تا خمیر به دست نچسبه= بیشترنریزید نان سفت میشه

·        کمی پودر نارگیل و شکر و دارچین برای وسط خمیر

·        ۳۰ گرم کره نرم شده

·        یک عدد زرده و کمیزعفران برای رومال

·        چند قاشق عسل رقیق شده گرم شده برای رومال بعد از پخت

 

🔹طرز تهیه:

یک ق غ شکر و خمیرمایه رو با شیر ولرم و نمک در کاسه مخلوط کرده و ۱۰ ثانیه هم بزنید و روشو بپوشونید و۱۰ دقیقه استراحت بدین تا عمل بیاد و کف کنه .

🌸نکته:

حتما باید خمیرمایه تازه باشه وگرنه نون سفت میشه و حجیم نمیشه.

در کاسه ای جداگانه تخم مرغ و شکر و روغن را یک دقیقه هم بزنید بعد خمیرمایه عمل آمده و آرد الک شده روکم کم اضافه و ابتدا با لیسک و بعد با دست چرب ورز بدین تا خمیرلطیفی که بدست نمی چسبه درست بشه.

ورز دادن خیلی خیلی مهمه

سعی کنید با ورز دادن ، چسبندگی خمیررو بگیرید تا نانتون خیلی پف کنه ،آرد زیادی نریزید.

خمیر رو در کاسه چرب شده بذارید و روشو بپوشونید و یک ساعت در محیط استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه.

 

پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار به قطر نیم سانت پهن کنید ، روشو با کره ذوب شده رومال کنید ، شکر سفید یا قهوه ای دارچین و نارگیل یا مغزیجات دلخواه بپاشید و بصورت نوار به اندازه های دلخواه برش بزنید و رول کنید . داخل قالب ۳۰ در ۴۰ که چرب و کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و رومال زرده و زعفران بزنید و در فر یا توستر طبقه وسط درجه ۱۸۰ بیست دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه حرارت بالا(گریل کنید)

بعد از پخت بلافاصله روش و با عسل رقیق شده گرم شده رومال کنید و نارگیل بپاشید.

نوش جان