02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرفنجانی
دسرفنجانی

دسرفنجانی

برای پودینگ:👇

·        شیر 1 لیتر

·        1 لیوان شکر

·        2 قاشق غذاخوری آرد

·        3 قاشق غذاخوری نشاسته

·        1 زرده تخم مرغ

·        1 پاکت خامه

·        2 قاشق غذاخوری پنیرخامه ای

برای لایه بیسکویتی:👇

·        1 بسته بیسکویت جو

·        1 فنجان فندق خردشده (می توانید از بادام زمینی ، گردو و غیره استفاده کنید)

برای سس:👇

·        شکلات شیری 120 گرم

·        1 پاکت خامه

طرز تهیه:👇

ابتدا همه مواد رابه جز پنیر و خامه رو در قابلمه بریزید و آنها را مخلوط کنید و روی حرارت بذارید ومدام هم بزنید تا غلیظ بشن 🍃 سپس پنیر و خامه را اضافه کرده و برای آخرین بار مخلوط کنید. بیسکوییت را پودر کرده و به مقدار مساوی در هر یک از فنجان ها بریزید ، بعد یک لایه پودینگ  بریزید ،دوباره یه لایه بیسکویت  و برای آخرین بار پودینگ را روی آن بریزید و بذارید توی یخچال تا سس شکلات آماده بشه 🍫 ‌برای سس شکلات ، 1 پاکت خامه را گرم کنید ،120 گرم شکلات شیری را داخل ظرف خامه ریخته تا ذوب بشه و بعد سس را روی کاسترد ها بریزید و بگذارید 4 ساعت در یخچال استراحت کنه و بعد نوش جان  کنید.