دسرفنجانی
برای پودینگ:👇
· شیر 1 لیتر
· 1 لیوان شکر
· 2 قاشق غذاخوری آرد
· 3 قاشق غذاخوری نشاسته
· 1 زرده تخم مرغ
· 1 پاکت خامه
· 2 قاشق غذاخوری پنیرخامه ای
برای لایه بیسکویتی:👇
· 1 بسته بیسکویت جو
· 1 فنجان فندق خردشده (می توانید از بادام زمینی ، گردو و غیره استفاده کنید)
برای سس:👇
· شکلات شیری 120 گرم
· 1 پاکت خامه
طرز تهیه:👇
ابتدا همه مواد رابه جز پنیر و خامه رو در قابلمه بریزید و آنها را مخلوط کنید و روی حرارت بذارید ومدام هم بزنید تا غلیظ بشن 🍃 سپس پنیر و خامه را اضافه کرده و برای آخرین بار مخلوط کنید. بیسکوییت را پودر کرده و به مقدار مساوی در هر یک از فنجان ها بریزید ، بعد یک لایه پودینگ بریزید ،دوباره یه لایه بیسکویت و برای آخرین بار پودینگ را روی آن بریزید و بذارید توی یخچال تا سس شکلات آماده بشه 🍫 برای سس شکلات ، 1 پاکت خامه را گرم کنید ،120 گرم شکلات شیری را داخل ظرف خامه ریخته تا ذوب بشه و بعد سس را روی کاسترد ها بریزید و بگذارید 4 ساعت در یخچال استراحت کنه و بعد نوش جان کنید.