پیراشکی شکلاتی
موادلازم:
· 70گرم کره
· 2 عددتخم مرغ
· 4 ق غ شکر
· نصف ق چ وانیل
· 1پیمانه شیر
· 1 ق غ خمیر مایه
· حدود4 تا5 پیمانه آرد
تهیه👇
کره و تخم مرغ و3 ق شکر و وانیل را با هم مخلوط و خوب هم بزنید🍩 خمیرمایه و1ق شکر1پیمانه شیر را باهم مخلوط و ظرف را بپوشونید (10دقیقه) تا خمیرمایه عمل آمده وپف کنه🍩 خمیرمایه عمل آمده را با سایر مواد مخلوط و آرد الک شده را کم کم اضافه و با نوک انگشتان ورز بدین تا خمیر در ظرف جمع بشه.بعد دستتون را چرب کنید و خمیر روبه مدت10دقیقه ورز بدین 🍩 سعی کنید خمیر نرم و لطیفی بدست بیارید زیاد آرد به خورد خمیرندید 🍩 کاسه ای بزرگ چرب کنید خمیر و توکاسه بذارید و روش و بپوشونید به مدت2ساعت تا خمیر پف کنه 🍩 حالاپف خمیر را گرفته و خوب ورز بدین بعد خمیر را روی سطح چرب شده با وردنه به قطرنیم سانت بازکرده و قالب بزنید🍩 دوباره روی خمیرها را بپوشونید به مدت نیم ساعت تاپف کنه بعد آروم که پف خمیر نخوابه در روغن فراوان با شعله ملایم سرخ کنید 🍩 وروی دستمال سفره بزارید تا روغن اضافیش گرفته و خنک بشه.
🌸برای تزیین ۱ لیوان شکلات تخته ای خرد شده + ۱ ق غ روغن مایع روبن ماری کنید و توییه ظرف گود بریزید و پیراشکی ها روتوی شکلات مایع بزنید. بعد از خنک شدن ۲ ق غ شکلات سفید خرد شده +نصف ق غ روغن مایع روبن ماری کنید.قیف یکبارمصرف توی لیوان بذارید و شکلات سفید را توش بریزید؛نوک قیف را خیلی ریزسوراخ کنید و روی پیراشکی ها را طرح بزنید و در آخر با ترافل های رنگی یا پودر نارگیل تزیین کنید.
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید