برشتوک ۲رنگ
مواد لازم :
لایه اول:
· آرد نخودچی……………200 گرم
· پودر قند…………………80 گرم
· روغن جامد……………..80 گرم
· پودر هل………………… 1 ق چ
· لایه دوم:
· آرد گندم………………..200 گرم
· روغن جامد…………….100 گرم
· پودر قند………………..100 گرم
· پودر کاکائو……………..2 ق چ
· پودر هل………………..1 ق چ
🌹طرز تهیه:🌹
آرد نخودچی را تفت میدیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(آرد نخودچی نیازی به تفت دادن زیاد نداره) روغن رو اضافه کرده و باز کمی تفت می دیم. ازروی حرارت برداشته و پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.موادباید بصورت خمیر دربیاد و منسجم باشه اگه حالت پودری باشه میشه خیلی خیلی کم دوباره روغن بهش داد تا بشه کف ظرف پهنش کرد کف یک ظرف مستطیل(پیرکس) را کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخلش پهن می کنیم و داخل یخچال قرار می دیم تا خودشو بگیره.
لایه دوم روهم به همین روش درست کرده وپودرکاکائو زده و روی مواد لایه اول پهن می کنیم .
بعد از سرد شدن برش می زنیم.
❤نوش جان
نکات :
برشتوک رو اگه با کره درست کنید طعمش بهتر میشه ولی ماندگاریش کم میشه.بهتره که از روغن جامد استفاده کنید.آرد نخودچی رو بهتره که یکبار از الک رد کنید.
میشه روی این برشتوک را با شکلات آب شده تزیین کرد.