مرباخرمالو
خرمالو ها به چهارقسمت تقسیم کنید و با چاقو پوستشون رو جدا کنید هم وزن خرمالوهای پوست کنده شکر روی آنها بریزید و با اضافه کردن نصف لیوان گلاب بذارید یک شب داخل یخچال بمونه.بهتره از خرمالو های رسیده استفاده کنید تا مربا طعم گس پیدا نکنه .خرمالو ها آب میندازن و نیازی نیست آب اضافه کنید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید تا بجوشه و شکر ها کاملا حل بشن و مربا به قوام لازم برسه و در آخرکمی آبلیمو رو اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. اگر بعد خنک شدن دیدید مربای شما طعم گس داره می توانید خرمالو ها رو پوره کنید و ازش تو کیک خرمالو استفاده کنید. داخل کیک به هیچ عنوان طعم گس احساس نمیشه.