نون قندی
✅مواد لازم:
· زرده تخم مرغ: ۲عدد
· شکر: ۱۱۰گرم
· ماست هم زده:۱۲۰گرم
· روغن مایع: ۱۱۰ گرم
· وانیل: ۱ق.چ
· آرد شیرینی پزی:۳۸۰گرم
· بکینگ پودر: ۱۰گرم(۱ق.غسر پر)
· نمک: ۱/۴ ق.چ
💥طرز تهیه:
دو تا زرده تخم مرغ،وانیل،شکر و ماست رو با همزن دستی بزنید تا شکر حل بشه بعد روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید.نمک و بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید تا جاییکه خمیر جمع بشه.این خمیر نیاز به ورز دادن و استراحت نداره سپس خمیرو در سینی ای که کاغذ روغنی انداختید یا چرب و آرد پاشی کردید باز کنید فقط ضخامت خمیر همه جا یکسان باشه.روی خمیرو با نی یا هر وسیله ای که دارید سوراخ بزنید بعد رومال کنید و روشو کنجد بپاشید(برای رومال ۱عدد زرده تخم مرغ و ۱ق غ شیر و زعفران روخوب مخلوط کنید )حالا درفری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰دقیقه گرم شده به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه میذاریم بپزه سپس بیرون بیارید و تا گرمه برش بزنید.
این نون کم شیرین و ترد هست، درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😍
نوش جان❤