02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان پنجیک
نان پنجیک


نان پنجیک

 

یه نوع نان خوشمزه اس که شبیه پیراشکی کرم داره با این تفاوت که به جای سرخ شدن تو روغن تو فر درست میشه 😋

 

🌸مواد لازم برای خمیر:

·        تخم مرغ  ۲ عدد

·        شکر ۱/۴ پ

·        آرد ۴۰۰ گرم

·        روغن مایع  ۱/۴ پ

·        مایه خمیر فوری۲ ق چ

·        آب یا شیر ولرم  ۱/۲ پ

 

🌸مواد لازمبرای کرم

·        تخم مرغ (زرده)۱ عدد

·        زعفران دم کرده۱ ق غ

·        شکر  ۱/۲ پ

·        شیر ۱ پ

·        آرد ۲ ق غ

·        کره ۲ ق م

·        وانیل‏۱/۴ ق

 

      👇طرز تهیه:

 

 

۱_ابتدا مایه خمیر را با شکر مخلوط کرده و آب ولرم یاشیر ولرم روش میریزیم و  روش رو می پوشونیم.۱۰دقیقه میذاریم تا پف کنه. باید داغی آب یا شیر طوری باشه که اگه انگشت زدیم انگشتوداغ کنه ولی نسوزونه.

 

۲_روغن و شکر و تخم مرغ رو اضافه کرده و هم میزنیم و بعد مایه خمیر عمل اومده رو هم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.

آرد ها را کم کم به مواد اضافه کنید و ابتدا با نوک انگشتان هم بزنید تا به شکل خرده نون دربیاد.بعد با تمام دست ورز بدین تا جایی که خمیر جمع بشه.ابتدا خمیر چسبناکه ولی آنقدر ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.

۴_روی خمیر را پوشانده و درجای گرم به مدت دو ساعت استراحت میدیم.بعد از استراحت پف خمیر را میگیریم و به چونه های مساوی تقسیم میکنیم.

۵_دوباره یک ربع استراحت میدهیم و درفر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه میپزیم.

۶ _برای تهیه کرم زعفرانی ابتدا شکر و تخم مرغ رو با دورکنده مزن بزنید تا کرم رنگ و کشداربشه.

بعد شیر و زعفران و آرد را با هم مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم قرار میدیم  و مرتب هم می زنیم تا بجوش بیاد.

حالا شعله رو کم کرده و مایه تخم مرغی رو اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه.

۷_بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و کره رو بهش اضافه کنید و بذارید خنک بشه.

۸_نون ها روهم برش میزنیم و کرم زعفرانی میریزیم و روش را با پودر قند یا پودر پسته تزیین می کنید.

نوش جان