کلوچه خرمایی
🌸موادلازم:
· آرد 2 و نیم لیوان
· شکر 1/2 لیوان
· شیر ولرم 1/3 لیوان
· نمک 1/4 ق چ
· مایه خمیر 2 ق چ
· کره 4 ق غ
· خرمای هسته گرفته ۱۴ عدد
👇طرز تهیه :
آرد ، شکر ، نمک و مایه خمیر رو داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. پس از اینکه مواد مخلوط شدن کره آب شده را اضافه کنید.حالا با دست چرب شده شروع به ورز دادن کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر رو در کاسه چرب بذارین و روش و بپوشونید ویک ساعت استراحت بدین. خمیر را به ۱۴ چونه مساوی تقسیم کنید ، و ۱۵ دقیقه دیگه استراحت بدین.خرماها رو با کمی روغن و دارچین له کنید. بعد خمیرها را کف دست تان پهن کنید و کمی خرما وسط خمیر بذارین و خمیر و گرد کنید. خمیرها را درسینی فر بچینید ،مرکش رو با انگشت گود کنید و با چاقو برش داده و به شکل گل دربیارین و وسطش را کنجد یا گردو بریزین. زرده تخم مرغ رو با چنگال بزنید و کلوچه ها رو؛رومال کنید و سینی رو در فر گرم با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه بذارین تا کلوچه ها طلایی بشن.
❤نوش جانتون