دسرانار
مواد لازم👇
· پودر ژله انار: ۲بسته
· آب جوش: ۱لیوان
· شیر: ۱لیوان
· پنیر ماسکارپونه یاپنیر خامه ای کم نمک: ۲۰۰گرم
· خامه صبحانه: ۲۰۰گرم
· پودر قند: ۲ق.غ سرخالی
تهیه👇
ابتدا پودر ژله روبا یه لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف بشه.شیر رو اضافه و هم می زنیم و کنار میذاریم.تو یه ظرف دیگه پنیر و خامه و پودرقند رو باهم خوب مخلوط می کنیم تا یک دست بشه بعد مایه ژله رو آروم آروم بهش اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم.مایه که کاملا مخلوط شد داخل قالب سیلیکونی چرب شده میریزیم و برای سه چهار ساعت تو یخچال میذاریم.دسراناربا طعم ملس و خوشمزه آمادس تو ظرف برمیگردونیم و تزئین می کنیم.
نوش جان