02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرانار
دسرانار

دسرانار

 

مواد لازم👇

·        پودر ژله انار:  ۲بسته

·        آب جوش:  ۱لیوان

·        شیر:  ۱لیوان

·        پنیر ماسکارپونه یاپنیر خامه ای کم نمک:  ۲۰۰گرم

·        خامه صبحانه:  ۲۰۰گرم

·        پودر قند:  ۲ق.غ سرخالی

تهیه👇

ابتدا پودر ژله روبا یه لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و بن ماری میکنیم تا  کاملا شفاف بشه.شیر رو اضافه و هم می زنیم و کنار میذاریم.تو یه ظرف دیگه پنیر و خامه و پودرقند رو باهم خوب مخلوط می کنیم تا یک دست بشه بعد مایه ژله رو آروم آروم بهش اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم.مایه که کاملا مخلوط شد داخل قالب سیلیکونی چرب شده میریزیم و برای سه چهار ساعت تو یخچال میذاریم.دسراناربا طعم ملس و خوشمزه آمادس تو ظرف برمیگردونیم و تزئین می کنیم.

نوش جان